Me Like

Sol och värme på ballen idag - Wonderful!!





Har varit på stan och shoppat. Vi kom hem med några påsar med fint innehåll, men observera endast en påse var min idag och i den låg en jacka. Jag hann inte titta på så mycket annat. Det är så när man går med en kille på stan, de tittar, provar och köper/inte köper, det går snabbt och smidigt. Vi tittar och tittar och tittar, provar, funderar, funderar och eventuellt köper eller inte, sånt har inte han något tålamod med. Men jag spenderar inte pengar på en massa onödigt i alla fall när jag går med honom och det är ju bra, för plånboken om inte annat.

Träning idag. Har jätte jätte ont i mina magmuskler från tor och fre träningen, så de får nog bara hänga med idag men inget destomer tror jag...kan inte ens skratta då skär det i mina magmuskler, inte ofta jag får träningsvärk i magen och det känns nu..ho ho...

over and out

Lyx

Räkor, baguette, kex, vindruvor, ostar och såklart vin! Vilken god fredagskväll det blev!

Äntligen fredag

Äntligen är det fredag!

Längtar efter detta!!

Men jag ska absolut inte klaga över veckan som varit. Veckan har varit tröttsam men rolig på grund av allt nytt i och med praktiken men den har samtidigt gått fruktansvärt snabbt! Jag vet inte ens vart månaden februari har tagit vägen? Det känns som om tiden går så snabbt och så intensivt just nu att jag inte hinner med alls. Jag hinner inte reflektera över tiden som faktiskt försvinner och vad jag har gjort under den tiden för det finns så mycket i framtiden som jag måste ha i tankarna...När kommer jag egentligen att hinna reflektera? Måste nog ta mig ett bad i badkaret och reflektera lite tror jag.

Idag blir det dammsugning av lägenheten, gymmet och en promenix med gulle. Sen tror jag faktiskt att jag kommer att vara lika trött som de andra kvällarna denna vecka - så det blir en hemmamyskväll helt enkelt, ska bli jätteskönt!

Helgen kommer att handla om antistress, shopping, träning, få färdigt två arbeten som ska in och allt annat där emellan!

Idag fick jag komplimanger för mina fina vita "porslinständer" av en gammal dam. Det var snällt sagt! Fick också höra av x-antal personer att jag har kalla händer - jag vet men får dom inte varma direkt när jag varit ute, förlåt alla klienter!

lökar

Mina dagar på hemsjukvården är nu mer eller mindre likadana, olika människor med olika krämpor m.m Men allt som allt samma. Mina sysslor är mestadels desamma också, blodprover, mediciner mm.

Igår var det en kvinna någonstans i vårt hyreshus som skrek och gorma under eftermiddagen. Vi tänkte såklart att nu har hon riktigt kommit ihop sig med sin karl. Men det konstiga var att vi endast hörde hennes röst..? Hon höll på till kl 20 på kvällen. Jag förstod inte vad hon gorma för det var på finska, men Johan sa att hon svor över någon väldigt mycket. Vi gick och la oss extra tidigt igår (21!!) och då gorma hon igen, vaknade kl 23 och hon skrek fortfarande. Jag börja misstänka att denna kvinna kanske har psykiska problem, eftersom hon skrek samma saker hela tiden och ingen svarade...När jag steg upp kl 06 hörde jag henne igen. Ojoj...hoppas det ordna sig för henne till slut för nu när jag kom hem var det i alla fall tyst i huset.

Mina tulpanlökar som kommer!

Hemsjukvården

Dag 1 på hemsjukvårdspraktiken

Den var en mycket intensiv kan jag jag meddela! Jag började 10, vilket var skönt. Fick direkt följa med på hembesök vilket var kul och sedan blev det introduktion och en massa hälsande på en hel massa nya människor..ojoj..Trodde att jag skulle få sluta kl 16 fastän jag börjat 10 Men min handledare ville ha med mig på ett hembesök senare på e.m. Man kan ju inte säga nej första dagen så jag följde snällt med - det var jätteintressant tro mig, inget fel i det men jag hade liksom planerat hela e.m. redan. Kom hem kl 19, gick och handlade och satte mig i soffan först kl 21. En tung men intressant första dag.

Dag 2

Idag har jag fått träffa många trevliga och intressanta gamlingar! Dagen har gått snabbt. Jag har bland annat fått dela mediciner, kollat blodsocker, blodtryck, gett injektion samt tagit blodprov. Så lite har jag haft att pyssla med idag :)

Somnade så skönt i bussen - som turen var vaknade jag på mitt vanliga ställe, jag har inbyggt var jag ska vakna tydligen vilket är bra så slipper jag ha mobilen att ringa. Men ska nog fundera på att ha det för någon gång så kanske man slappnar av och somnar riktigt djupt och vaknar först vid endstationen...

Hade tänkt träna idag men jag tror inte att det blir något utav det -TYVÄRR! Min träningskompis har andra planer ikv och jag Vet att jag inte kommer iväg utan sällskap idag, men så är det. Är man trött så är man trött och då kanske det är bäst att vila någon dag extra.

Har inte blivit någon semla för mig idag - men jag sörjer inte för det - fick i söndags och det räckte för mig

lite tröst

Dagens goa tröstfika i snöstormen! Det stod att det var mandel i men sen var det sylt i alla fall - perfekt för mig för jag tycker egentligen inte så mycket om mandelmassa.

besviken

Nu är jag besviken - på vädret! Här sitter jag och njuter av min optimism över att våren kanske är på kommande och vad händer? Det börjar snöa och dessutom så slutar det aldrig. Suck....trött på vitt och grått, vill ha gult och grönt. Har trots detta varit ut och gått en timme idag för att visa vädret att jag inte håller mig inne bara för att det är snöstorm - näpp, snön stoppar inte mig!

Önskar mig detta nu: Blå himmel, värme och sommar! Baaaraa nååågra månader kvar....

Om

Tränade idag - var trött och seg som få innan men som vanligt så piggnade jag i under uppvärmningen och träningen gick som vanligt - Bra alltså! Om jag orkar hålla igång under resten av våren så kommer nog min bakdel att vara riktigt stone hard..haha..inte mitt mål med träningen men en trevlig bonus. Jag tränar ju för att det är KUL och så håller man sig PIGG och FRISK!

På grund av alltför mycket money som flygit sin kos så beslutade jag mig för att ta två saker från mitt h&m paket, en klänning som kommer att vara användbar tror jag och ett par svarta pumps som var på rea och som sitter ganska skönt. Det får blir de två grejerna för denna gång.

Melodifestivaltittande ikväll ± film

slow motion

Fredagskvällen var trevlig. Janica bjöd på jättegod kladdkaka m. glass och sedan tog hon fram Skärgårdsbröd med skagenröra - mums säger jag bara! Jag stannade inte så länge Fastän det var mycket trevligt hemma hos henne. Men jag och gulle skulle ha myskväll och då funkar det ju inte om den ena är borta. Det blev Let´s Dance och lite gott att tugga på till det. Kvällen blev annars kort, kl 23 satt vi båda tysta och kom fram till att vi båda ville gå sova - så det blev tidigt isäng vilket var riktigt skönt!

Dagen har gått i mjukiskläderstecknet - har fortfarande nattskjortan på mig - älskar helgdagar som man bara kan gå runt i sovkläder halva dagen! Har grejat lite, fått kläder tvättade och ordnat upp alla mina papper som ska användas till examensarbetet - det blev en klargul pärm till det - piggar upp sen när/om jag tappar motivationen :)  Senare idag ska jag och Jenny och träna, då måste jag ju byta kläder men då är det kanske dags också, ska bli skönt.

En Underbar sak! Solen värmer på balkongen redan! Härligt! Snart blir det vårstädning och sedan kan man börja sitta ute och njuta av solens värmande strålar - våren kommer! Ännu en Underbar sak! Mina tjejer ska komma (äntligen) och häsla på mig om fyra veckor------längtar!!!
Mina tulpanlökar från förra året (3-4 av dem) har gett knoppar iår också, nu tog jag in dem och hoppas att de kommer upp, kanske jag lyckas få en tulpan?

on my way

Gjort yoga - balansen börjar bli bättre och jag kan nu vika ihop mig till ett litet paket. Men bryggan är fortfarande ganska tung, kommer ihåg när jag var "liten" alltså högstadieåldern så kunde jag stå i brygga med mina händer mot mina hälar, som ett O alltså, nu klarar jag knappt av att titta på mina hälar när jag står i brygga...Blir nog bättre och bättre men det tar tid när man blir äldre...haha..

Pratade med Mia idag på msn och klagade över att mitt h&m paket aldrig kommer - fick mess från posten nu - det har kommit så det blir att prova kläder senare idag - yes! Tycker det är så kul att skicka efter kläder och testa hemma tillsammans med de kläderna man har och passar det inte så är det bara att skicka tillbaka!

redo

Efter en lunch på Gado med Johan är jag nu redo att fortsätta mitt arbete hemma framför datorn. Jag har kokat en kopp svart, gott kaffe och till det tar jag en tunn, mörk Noblesse choklad - Gott!

Idag ska jag annars: Göra ett pass yoga (om mitt studerandesamvete säger att jag har tid), gå ner på stan och köpa pärmar (till mitt exmanesarbete, just nu ligger allt i en enda stor hög på skrivbordet), köpa ansiktskräm, goda nötter till ikväll och fylla på mitt busskort igen med 30 dagar för på måndag börjar mitt pendlande till Pargas igen. Denna gång till hemsjukvården.
Kl. 18.00 ska vi vara hos Janica på lite kaffekalas eftersom hon fyllde år för ett tag sedan..Det ska bli kul!
Helgen kommer att bli lugn! Äntligen även för Johan.

Det värsta

Jag sitter och pluggar (som vanligt). Jag funderar även på vad som skulle kunna vara det värsta som skulle kunna hända? Det jag kommer fram till är att förlora någon man verkligen älskar. Hur klarar man av det - Egentligen? Det är svårt att förstå om man inte själv varit med om det. Jag har haft turen nog att inte förlora någon, ja det beror ju kanske på vad man menar med förlorar förstås. Menar man att tappa en viktig och betydelsefull relation så hamnar jag nog med i den klubben - tyvärr. Men jag har aldrig förlorat någon "på rikitgt" då menar jag död eller en ordentlig separation där ena parten tar farväl och den andra står med andan i halsen. Äldre släktingar som dör räknas inte rikitgt för det är naturens gång och det är bara att acceptera.

Jag har funderat mycket på detta dels efter min Norgepraktik då jag förvånansvärt märkte att jag saknade Johan mer än min mamma(!) och min älskade syster. Hur kan det komma sig att man kan bli att älska någon lika mycket om inte mer under ändå en så kort tid av sitt liv? Det är konstigt. En annan sorts kärlek självklart men ändå lika stark och tar lika stor plats i ens hjärta. Sedan efter det som hände min älskade bästa vän. Hon förlorade någon hon älskade/älskar "på rikitgt" och på ett sätt som man fasar över när man är tillsammans med någon. Mina tankar finns hos henne för det mesta, varje dag om jag ska vara ärlig. Min bästa vän är däremot mycket stark och jag vet att hon kommer att klara sig igenom smärtan som finns där i hennes själ. Han är inte heller längre värd henne - inte ett dugg! Hon ska ha den bästa som kan hittas på denna jord och då kanske inte ens den mannen egentligen skulle vara värd henne - en så underbar tjej är hon - Min Mia.

Det som man kan trösta sig med är - blir man inte bitter så tappar man aldrig kärleken och förmågan att kunna älska igen. Jag hoppas jag får fortsätta med min kärlek och att älska lääänge till!♥

Gomorron gomorron

Det är torsdag! Redan! Yrvaken satte jag på mig tröjan utochin.
Känns som om jag inte fått någonting gjort under min "skrivvecka". Detta beror dels på att jag har varit i skolan varje dag, vilket faktiskt förstör lite då man sitter hemma och pluggar. Ja, och på grund av att jag har varit i skolan så har jag sedan varlit lite trött när jag kommit hem så pluggandet har kommit på andra plats...oj nej. Och idag blir det handledning med min handledare i examensarbetet (Bra), sedan urtråkig statistik igen (onödigt) och på eftermiddagen blir det ett möte med examensgruppen igen (Bra?). Hinner inte få något gjort idag heller...ska försöka nu Före jag ska till skolan!

Annars skönt att stiga upp i en REN lägenhet! Inget damm eller grus på golvet och dammet är torkat från alla ytor. Jag slängde ut alla mattor och både dammsög och torkade med vått, sedan kom karln min hem och fick torka damm :) Jag tycker det är så tråkigt att torka damm...och han tycker att det är såå tråkigt att dammsuga - perfekt!

Hoppas på en bra dag! Den blir väl vad man gör den till eller hur?!

rent

Har idag haft en förfärligt Tråkig statistik föreläsning, det var repetition och mitt papper blev fullt av en massa roliga och konstiga figurer och korta meddelanden till Jenny....lärde mig mycket nytt alltså...

Men sen blev det gymmet och lunch - trevligt, gott och kul att sitta och prata lite!

Hemma---- städning blir det nu på schemat. Tråkigt men måste tyvärr göras någongång ibland. Det är inte endast för att min "svärmor" med familj ska komma ikväll och titta in till oss...neeej, men ärligt, det ser faktiskt hemskt ut och det kliar i näsan av allt damm. Jag kan ju inte sitta och studera flitigt om det är så skitigt att jag bara sitter och kliar mig i näsan.. Så det finns fler orsaker till städandet just denna onsdag och nu ska det bli av! Ja, efter eftermiddagskaffet förstås.. Har nog blivit en rikitig kaffetant.

lovetema

Sitter hemma och verkligen försöker få något gjort...tvättmaskinen brummar i badrummet och jag sitter vid skrivbordet och tittar förtrött på min hög av papper och böcker som jag BORDE gå igenom.

Sitter och lyssnar på musik - tema "love". Borde egentligen stänga av, sitter bara och sjunger med och drömmer mig bort...haha...inte så smart när man ska koncentrera sig på skolan. Men kan inte låta bli - härligt med musik. Musik kan väcka så många olika känslor, glada, ledsna, arga m.m. och en massa tankar, knäppa, roliga, sorgliga och en massa minnen.. Nej! Stänger inte av Ännu:) haha...nu kom det en tysk kärlekslåt (sångaren rappar till och med om love), låten får mig att tänka på mig och Mia - som vanligt..haha..Vi har så många roliga och knäppa men underbart härliga minnen!!! Nu byter jag låt...klarar inte av den...

Ute är det underbart vackert men fruktansvärt KALLT - Blä! Var är den efterlängtade våren?? Kom hit nu! Vill ha +grader nu, orkar inte med det envisa minuuuuset...

Nu MÅSTE jag skärpa mig - kom igen nu emme! En kopp kaffe och sen kanske jag får lite gjort? I Hope! Sedan ska jag till skolan på ett seminarium och presentera min Kvalitativa artikelanalys - yes

Skola

Har under hela morgonen suttit och försökt få ordning på allt skolarbete....inte det lättaste kan jag ju säga men jag känner i alla fall en någorlunda kontrollkännsla:)
Är i skolan nu och ska på ett projektmöte - hoppas vi får ihop vårt "moln" som det kallas. Sedan blir det gymmet med Jenny - yes hon är tillbaka! Ska bli skönt att träna efter helgens festande och all god mat som man stoppat i sig.

Har hela tvättkorgen full också...kläder, lakan och handukar....kvällens projekt.

Have a nice day!

ÅSLs årsfest

Det blev en riktigt kul årsfest igår! Johan och Jens var sångledare och det fixade de jättebra! Det var SKITGOD mat! Till förätt var det stekt svartbröd med laxröra, varmrätten var beställd och bestod av rostbiff, potatis och rostade grönsaker och sist och godast var den mumsiga chokladmoussen med stora bitar choklad i! Åh vad gott det var! Det var drag också så klart. Alla var på G och hade roligt! Jag dansade så mycket så jag har lite träningsvärk i benen. Först dansade vi pardans och jag dansade med en så duktig kille som snurra mig och gjorde en massa coola lyft m.m. sedan blev det mer krogdans...haha...kul hade jag och drack sådär lagom mycket - mest vatten som vanligt :) Vid 03 tiden blev mitt gull sååå trött så det blev taxi, en knäckemacka och sova!

Idag vaknade jag först en gång i timmen från kl 07 av att Johan låg och pustade åt mitt håll. Jag kan ju säga att det inte luktade så värst gott...sprit och annars sovandedräkt...måste alltså sova åt andra hållet hela morgonen och det var lite obekvämt. Kvart i 11 ringde väckarklockan och vi steg båda upp någorlunda pigga och redo för sillis. Vi anlände kl 12 och var typ först som vanligt...Det var good mat, rester från igår, godis, chips, smörgås, ägg, köttbullar m.m. God bakismat alltså. Sedan var det en trevlig frågesport, men jag bidrog inte så mycket till  mitt lag, det var mest "Jooo känner igen den där personen men vet inte vad namnet är..." Vi kom nästsist..vi "vann" en klubba var..hehe..med det var kul.

Många är nu och badar bastu - min karl likaså. Jag valde dock att gå via affären och köpa vindruvor och sedan gå hem och slänga mig i soffan. Känner att jag festat klart för denna helg. Här kommer lite roliga bilder.

           
           

Kärlek & vänskap & några fina bilder

Glad Alla Hjärtans Dag alla mina kära och underbara vänner!
















Kärlek & Vänskap är det som gör livet värt att leva fullt ut!

Till Alla Hjärtans Dag

Idag kom Johan hem från jobb med ROSOR till mig! Åh vilken överraskning det var! Vackra, fina rosor till alla Hjärtans Dag!
Jag Älskar MIN Johan!!
PUSS





Fredagen den 13e - en riktig TURdag för mig!

O Happy Day!

Vilken UNDERBAR dag det är idag! I Pargas har det varit solsken och blå himmel - Vackert! I Åbo är det mulet som vanligt, men efter denhär fantastiska dagen så spelar det ingen roll om det är mulet eller ej i Åbo.
Jag har verkligen fått en självförtroendeboost idag! Under min praktikutvärdering fick jag höra så fina och bra saker om mig som inte ens jag har trott på själv (tills idag)! Min självbild har verkligen förbättrats efter denna dagen i Pargas! Det betyder jättemycket att få höra att man är en sådan person som man drömmer om och eftersträvar att vara! KUL! Och egentligen, det som betydde mest idag var allt det fina som jag fick höra från patienterna - det värmde mest!

Nu är jag på topp! Tänk vad komplimanger kan värma ens själ?! Helt otroligt!

Gymmet nästa och sedan njuta av heeeelg!!

Last day

Imorgon är min sista dag på psyk praktiken och läraren kommer för utvärdering, är inte nervös, vet redan vad mina handledare tycker. Det känns faktiskt helt okej, är nöjd över praktiktiden. Det har varit mycket intressant och lärorikt, har inte bara lärt mig en massa om hur psykiatriska patienter är utan jag har också lärt mig mycket om mig själv, vilket alltid är bra - man utvecklas.
Imorgon ska vi fira alla hjärtans dag på praktiken, eller rättare sagt vändagen eftersom många av kunderna inte har så många vänner och bekanta så firar vi lite tillsammans :) Trevligt tycker jag! Det är det som det egentligen handlar om. Inte blommor och choklad och en massa smöriga ord och fraser utan kännslor. Verkliga kännslor - att umgås och visa vänlighet - det tycker jag är alla hjärtans dag! Mina hjärtans dag som jag kommer bäst ihåg är när jag firat med mina bästa vänner, Sara och Mia. Det är det som jag värderar. Iår kommer jag (ÄNTLIGEN) att få fira dagen med Johan, men vi ska inte heller göra något speciellt, bara umgås och sen är det ju ÅSLs årsfest på kvällen och det ska bli hur kul som helst!

vardag

Det är vardag och det betyder följande: Praktik, träning, plugg och vila i soffan på kvällen. Samma sak nästan varje dag.

Hittade en jättesöt klänning idag som jag ska ha på lördag! Yes! Klassisk svart (ovanför knäna, tight runt brösten och sedan lite volang utåt) men ändå lite annorlunda - en emmeklänning! Nog för att jag vet att jag har små bröst men idag märkte jag när jag provade klänningar att jag är stl 34 runt bröna och 36 runt revbenen...undra inte på att jag har svårt att hitta klänningar. Men nu har jag en och stl 34 passade perfekt även runt revbenen!!

weekend

Fredag
Var som sagt till frissan. Efter det var jag och handlade en massa gott för jag och Janica skulle kolla på Let´s dance hemma hos henne. Båda våra karlar var borta på sitz. Vid halv nio tiden begav jag mig till Janica. Vi hade riktigt mysigt och mesarna var också med och myste, i sin bur förstås. De var så söta, när klockan blev mycket satte de sig tätt ihop på en pinne och sov! Var hemma tillsammans med min Johan vid halv fyra, gick via lokalen där han var så att vi kunde gå hem tillsammans.

Lördag
Skulle bara ner på stan någon timme och köpa en klänning till ÅSLs årsfest. Mitt stadsbesök blev flera timmar långt och någon klänning hittade jag inte. Jag tog en fika med Janica under mitt letande, det var gott och uppiggande! Jag har ett par klänningar som jag funderar på, men måste tillbaka ner under veckan och prova igen. Det finns mycket klänningar, men det var ingen sån som jag riktigt tyckte att passa. Men lär nog hitta någon till slut. Annars blev kvällen fylld med myspys tillsammans med Johan och Melodifestivalen. Tyckte att det inte var någon speciellt bra låt faktiskt, hoppas de är bättre nästa vecka.

Söndag
Har tvättat, pluggat och varit på en promenad. Vädret är trååkigt idag och man känner sig helt slut och seg. Vi har lagat stekt strömming idag!Mummsfilibabba säger jag bara! Vågar påstå att det blev lika gott som hos mormor. Vår lägenheten luktar ju förstås lite fisk nu men det var det värt! Ja, gott! En härlig och skön söndag. Imorgon börjar min sista vecka på psyk praktiken - 4 veckor går nog snabbt.

still going blond

Har varit hos en superduktig och svensktalande frissa (tack jenny för tipset). Så skönt att bli lite ompysslad och det skönaste är ju när de tvättar håret...ahh...huvudmassage! Som vanligt endast toppning och färgning av den tråkiga gråaktiga utväxten. Men jag är nöjd med det - små förändringar piggar ju också upp!

likadan

Här går jag och klagar på de som inte lämnar tillbaka lånade böcker i tid till bibban. Vi har ingen avgift när lånen blir försenade så många har böckerna väldigt länge innan de lämnar tillbaka dem. Nå, vad gör jag?? Lite förnärmad inser jag att den boken som jag inte "orkat" gå tillbaka med under veckan fastän jag fått 5 kravmail är reserverad...Oj, Förlåt skulle jag vilja säga till den som väntat hela veckan och gått och suckat över "den där som inte kan lämna in böckerna i tid, det finns ju faktiskt andra som behöver dem...m.m.m.m" så som jag själv brukar gå och mumla. Det var ju så att jag skulle låna om alla mina böcker via nätet, och när jag äntligen slapp in på mitt konto så såg jag att boken var reserverad. Ja, man ska inte säga så mycket eftersom man tydligen är likadan själv....

supertorsdag

Idag har varit en bra dag :) Dagen gick snabbt på avdelningen och jag hade något att göra nästan hela tiden + att jag fick en massa ny information - alltid kul att lära sig nya saker!

Efter middagen har jag spenderat kvällen hos min underbara Janica! Hon har skaffat två små söta mesar - japp, ett sött litet fågelpar som sitter och kvittrar i buren i hennes lilla enrummare. Mysigt par! Alltid lika trevligt att besöka Janica, dricka lite kaffe med dopp och prata om allt möjligt, skolsaker och annat smått och gott!

Imorgon är det fredag och då ska jag gå och fixa till min golvmopp till frisyr - härligt!

NU däremot ska jag göra lite yoga, sen dusch och sist krypa till sängs...mmm..hoppas på goda drömmar, kanske jag drömmer om mesarna?! Får se!

Yoga

Kom just hem från en dag på den "riktiga" avdelningen. Det är två andra från klassen som är där på praktik men idag och imorgon så har vi bytt lite. Det var helt ok. Fick inte reda  på så mycket när jag kom dit men dagen har gått rätt bra och jag har fått lära känna några patienter lite bättre.

Inget passar så bra efter en praktikdag som - yoga! Det är bra för både kroppen och själen - och det känns verkligen! Man får ett lugn i sig och får igång blodcirkulationen när man sträcker och spänner - sköööönt!

 

nöjd

Det har varit en trevlig och bra dag i Nagu idag! Vi fick bra information om Nagu och vad/hur personalen inom hälsovården och skolan arbetar med. Jag fick även bra respons angående mitt ämne som jag ska skriva om och det känns jättebra! Pustar ut! Nagu var annars litet, hemtrevligt och eftersom solen sken så var det också vackert vintrigt där ute på holmarna. men vad länge det tog att ta sig dit, 1h 20 min! Tur att man inte behöver pendla dit i alla fall!

Efter ett gympass och te är det nu dags för sängen. God Natt!

Paret är tillbaka

Håller på och gör mig i ordning inför dagen och när jag ska fixa lite kaffe åt mig så ser jag dom! Det härligt, busiga och gosiga ekorrparet har återkommit till vår bakgård! De är ju för söta, busar upp och ner för träden och jagar varandra! Mysigt att de är tillbaka!

mycket

Har haft en mycket intressant men tröttsam dag. Har haft en hel del funderingar och tankar idag. Man får det på en psyk praktik och det är ganska krävande - man blir trött i huvudet - man försöker förstå men man kan ju bara inte eftersom man själv är frisk. Det är mycket knepigt och jag är imponerad av alla som arbetar inom detta!

Idag blev det alltså en lång dag så träningen har uteblivit.

Imorgon ska jag med examensgruppen till Nagu på besök. Hoppas det blir ett givande möte med arbetslivets representanter. Så jag får lite mera kött på benen till mitt examensarbete.

Nu blir det en STOR mugg grönt te och klementiner!

mode

Vi har kanalen "world fashon" och där är det hela tiden modevisningar och sånt. En jättebra kanal, kul att sitta och slötitta på nyaste modet. MEN vilket mode?? Passar inte alls mig och då syftar jag också på de kläderna som finns att köpa för oss vanliga dödliga i affärerna. Jag tycker inte alls att jag passar i byxor som går enda upp till brösten och stövlar som går till knäna, klänningar som är kärringlängd m.m. Jag tycker att jag ser kortare ut än vad jag är och allt får konstiga propotioner. Kul med mode men väntar på ett mode som passar mig och inte en som är 180cm. När kommer det en modeshow med modeller som är under 160cm? Det skulle vara kul att titta på och få se hur vissa kläder skulle sitta på oss som är korta. Kanske jag får ordna en sån show på egen hand helt enkelt.

sunday morning

Efter en skön söndag morgon så har jag fått min ena skoluppgift skriven. Jag har tyckt att den har varit sååå tråkig så det har verkligen gått trögt att få ihop den. Men nu är den klar! Äntligen! Vet inte hur bra det blev då jag inte haft någon motivation att göra den men den duger. Tyvärr har jag en liknande uppgift kvar, men nu har jag ju en mall att följa så det kanske blir liiite lättare att få den gjord...Men det dröjer nog ett tag till jag börjar med den tråkiga uppgiften!

Nu ska jag njuta av söndagen! Hade en så mysig kväll igår, vi såg på två filmer och bara gosade i soffan! Härligt!

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0