God sömn

Vaknade idag med ett leende på läpparna! Vi sov första natten i vår nya säng som levererades igår!! Underbart! Vår gamla blev vi av med idag! Så bra när andra vill ha det man inte längre vill ha/behöver! Leia är supernöjd med sängen och gav den godkänt direkt genom att rulla sig på den innan jag hunnit bädda den ☺
Så, idag har vi grejat med att få bort den gamla sängen, tvättat, lagat Mobergs köttbullar och potatismos och lite senare blir det ett besök på gymmet! Sen kan man verkligen gosa ner sig i soffan med godis!
Imorgon ska jag sjunga med kören i kyrkan så det blir en fin förmiddag!!

en favoritplats

mys i garderoben...


lagning

Inleder första vardagen efter dessa röda dagar och klämdagar med att sitta hos tandläkaren.. Usch, men snart är hålet lagat och förhoppningsvis lär det dröja innan nästa lagning.
Annars är det riktigt ruskigt väder ute. Snö. Tung och blöt snö. Skönt att åka buss faktiskt, slippa köra i det här dåliga föret.

Det sista avskedet

Idag var det mormors begravning. Det var väldigt fint. En jobbig men ändå vacker stund.
Nu är mormor och morfar tillsammans igen.
Det är såklart tomt utan henne, det märks redan... och jag får tårar när jag tänker på alla minnen. Men, vi fick ha henne här på jorden länge och det är jag tacksam för.
Min fina mormor som hade ett stort hjärta där vi alla hade en plats. Jag minns dig för alltid 💗

1 jan 2015

Ett nytt år har börjat. Här i lägenheten har det avnjutits frukost och nu ligger mannen och katten i sängen och vilar. På tv har jag på en fin nyårskonsert som jag lyssnar på. En perfekt start på det nya året!
 
2013 var ett väldigt händelserikt år och jag hoppades förra nyåret att 2014 skulle bli lite mer stillsamt, och så blev det. Vi började året med att åka på vår bröllopsresa, till underbara Tanzania!
 
 
 
Under våren åkte jag, syrran, mamma och syrrans svärmor till London. En mycket trevlig helg som var varm och solig, vi mötte våren!
 
I maj fick (köpte) vi vår fina, underbara sötnos - Leia! En bättre katt får man leta efter. Vi har inte ångrat oss en enda gång. Hon är så klok och rar så man blir helt förundrad. Jag som alltid varit en hund-människa har helt fallit för denna lilla tuss!
 
I juni 2014 gifte sig min kusin. Vi var till Arholma på bröllop och vi firade även Johans 30-årsdag samt vår första bröllopsdag! Hurra för alla oss!! En underbar helg!
 
I juli/augusti hade vi 4v semester som spenderades i sin helhet på Åland. Bad varje dag och underbart väder!
 
I slutet av sommaren var jag och Johan till Göteborg och åke ribbåt ut i skärgården. Det var min present till Johan när han fyllde 30. En riktigt fin helg!
 
Under hösten har det mesta varit vanligt vardagsliv. I november åkte jag och Johan till Budapest en helg. En trevlig stad som jag gärna besöker igen!
 
Under året har jag annars fokuserat på att hitta "min roll" på jobbet som jag började förra sommaren och jag känner att jag nu hittat min plats och trivs väldigt bra! Nya utmaningar väntar nu under våren 2015, som jag verkligen ser fram emot!
 
Jag lärde mig att åka inlines sommaren 2014. Det är fortfarande ostadigt men jag kommer framåt och kan svänga m.m. Nu blir det inget åkande på ett tag framöver men jag ska åka igen sen.
 
Slutet på 2014 blev lite vemodigt och sorgligt. Vi fick ta avsked av Johans morfar och min mormor. Två underbara människor som har varit viktiga personer i våra liv! Vi minns dem med mycket kärlek och respekt. Bättre människor är svåra att hitta idag. Min mormor är min idol! ♥
 
2015 kommer igen att bli ett mer händelserikt år, lite som 2013 kanske. Spännande! Vi går mot ljusare tider och snart är våren här igen!
 
 
 
 
 
 

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0