aj karamba!

Är nästan aldrig sjuk...men vad blev jag igår när jag just hade gått av vaket? Jo Sjuk! Och med besked också!
Jag fick ordentliga magkramper (nej, inte mensvärk, nej, inte magkatarr) i hela magen och lyckades dubbelvikt ta mig till sängen, där låg jag och snurra och vred till 14tiden, hade inte fått någon sömn alls och smärtorna gav inte med sig. Men viking som man försöker vara tänkte jag såklart att "på jobb kan jag säkert åka, det går nog över". Jo. kyss mig Agust Det gjorde dom Inte....kl 15 ringde jag med gråten i halsen (pga smärtorna) och sjukanmälde mig. Det gjorde ju inte saken bättre att jag var ensam hemma...då blev jag ju ännu sämre..
Jag fick order i telefonen av mamma att ta en "Underberg" och dricka mycket vatten (hade redan druckit en liter efter det att jag stigit upp), nå det lugna sig en aning med kramperna, och blåbärssoppa fick jag av moster som jag drack under dagen. 22.30 kunde jag äntligen sitta upp i soffan. Och idag är jag tillbaka på jobb med öm buk, men stå och gå kan jag i alla fall=)

Jag sa förra gången att "nästa gång jag får såhär ska jag till akuten och kolla upp det" Ja, nu säger jag det igen men denna gången Kommer jag att göra det! jag lovar! Smärtorna jag hade igår var hemska och det måste jag kolla upp nästa gång!

En läxa som jag lärde mig: gör det du ska göra direkt! Hade lämnat städning av rummet till igår och andra saker...borde ha gjort det innan..man vet ju aldrig hur morgondagen ser ut.

Några solstrålar


Träffa mitt gudbarn!            Fika och bada i sjön hos mormor!


Äta grillat ute!               Besök


På promenad i stan.

Min Årstid!

Är SOMMAREN!!
Idag har jag varit ute heeela dan, ja 11 timmar blev det.
Började dagen med att ta en kaffe och en smörgås hos moster, där satt vi och tjattra ett par timmar. Sedan förflyttade vi oss ner till Marsund (mormor) och satt där med en kaffe under parasollet på gården och prata med mostrar och kusiner ännu ett par timmar...Vi blev så klart hungriga och åkte hem. Mamma och jag lagade en delikat grönsakstallrik, vi grillade olika grönsaker, kokade potatis, hade råa grönsaker och frukter på faten - Mums säger jag bara!! Vitamin bomb verkligen! Precis vad man behöver när det är 30grader i solen!
På kvällen har jag varit hundvakt och då var jag ute med dem också hela tiden. När vovvarna åkte hem gick mamma och jag på promenad.Vilka härliga dofter i skogen! Ljuvligt att kunna gå ut och gå kl 22 på kvällen med bara t-shirt på sig upp till!

Ja, jag mår så bra på sommaren! I hela min kropp och själ!!

ps. hittade en balklänning igår!! Yeey!!

"Mamma Mia"

Oj oj vad dagarna flyger förbi. Har varit på jobb och på dagarna sovit och varit med mitt gull =)
Gick på ledigt igår =) Då var jag in till stan en sväng - härligt med folk på vår lilla gågata för en gångs skull!!

Idag sov jag läänge, det gick helt enkelt inte att stiga upp före 11.30! Senare på dagen åkte vi in till stan för att äta middag hemma hos Johan. Sen åkte han tillbaka till Swe på jobb. Mamma, moster och jag var senare på kvällen på bio - Yes, inget RockOff för oss, Magnus Uggla hörde vi vråla när vi strosade på stan innan bion...och det lät ju bra=) Men "Mamma Mia" filmen var helt underbar!!! Det var som en verklig saga!! SE DEN!! Ska absolut köpa den och ha den hemma för att kunna se den när jag vill och sjunga med i alla ABBA sånger för full hals!!

Imorgon ska jag åka över till Stockholm och förhoppningsvis inhandla en underbar balklänning! Om jag inte hittar måste jag väl sy upp, men det var dyrare än jag trodde när jag tog reda på priset...och då har jag tyget redan...Så håller tummarna!

24timmar

Hade 24 perfekta timmar i Hallstavik hos min älskling i den röda stugan på Packarevägen!
 Vi slappa, promenera, såg film, sola m.m. Sen skjutsa han mig till färjan på kvällen =( Det var snällt gjort, men trist att dagen redan nått sitt slut!

Konfirmanden och jag

"lilla bollen"

Sommar, sommar och sol..

Ja, vad härligt det är när det är Varmt och solen skiner!!

Förra veckan handlade allt om kalas - var på tre kalas under förra veckan!! Och idag konfirmerades min kusin så det blev firande även denna vecka..=)
Annars har jag just avslutat mina 5 nätter på detta pass. Ska ha tre nätter nästa gång, skönt med lite kortare vak också fastän det inte alls känns tungt - jag trivs ju på natten=)

Under denna ledighet ska jag till Hallstavik en sväng och eventuellt till syrran i Uppsala och shoppa lite =) Men vi får se hur det passar med hennes jobbande, om hon är standby eller ledig eller flyger. Annars får det bli veckan efter helt enkelt.

Jag har just lånat min mosters pudel Vicke och varit på en lång promenad, snart ska jag promenera hem med honom också...han tycker det är tråkigt när jag sitter här vid datorn...Han kanske vill hem till sin nya kompis? Moster har nämligen skaffat en pudel till - 8 veckors svart boll - så sööt!

GRATTIS MIA!

Igår =)
Igår firade vi Mias 22års dag! Alla var hemma hos mig i Hammarland på kvällen och vi hade jätte kul! Prata om gammalt och nytt som har hänt i våra liv sedan sist vi sågs =)

En av killarna körde ena bilen in till stan och mamma skjutsa oss tjejer, tack mamma!
Vi gick via Knorring och sen till Arken. Lite folk men vi hade kul!! Jag tog skjutsen hem som min karl erbjöd klockan 02. Hade jätte kul med "mina" tjejer!!! Hoppas det blir en träff igen snart,  ni är för härliga och goa!

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0