Vappen



Har arbetat i en vecka. Ännu fler förändringar har skett på arbetsplatsen vilket medför många nya utmaningar för oss alla. Men jag tror det ordnar sig bara man tar tag i allt och hjälps åt för att få det att fungera så smidigt som möjligt. Jag trivs bra på BVC och ser fram emot de kommande månaderna som jag får ta emot alla härliga barn.

Idag är det valborg. Vi firar i Grums. Första gången för mig. Vi ska och titta på brasan och lyssna på "min" kör när de sjunger in våren/sommaren :) Ska bli mysigt tror jag.

Har ton med tvätt efter semestern som jag håller på försöker få undan. Nu är väl tvättkorgen halvfull...

Jag håller också på skriver mina 2 rapporter som ska vara inlämnade nu i veckan till universitetet och borde förbereda mig inför den kommande tenten...det går trögt, mer behöver jag inte säga om den saken.

Köpte lite blommor igår och kör som vanligt på det rosa tänket ;) på balkongen. Köpte också en insektsätande växt som får stå i fönstret och fånga småflugor.

Ett sandkorn fr Thailand 2011


Äntligen på planet!!!


Mellanlandning på Doha i Qatar, ökenlandskap.


Phuket


Elefantbabyn(?) som vi kallade Pelle besökte hotellet på Krabi under nyårsfirandet. Han fick en liten klapp på kinden :)


Sötnos!


Ön Hong.



mm......♥

så ser det ut..

hinner inte uppdatera, vill inte, är i paradiset......♥

redo


Väskan är nästan färdigpackad och lägenheten är i skick.
Nu hoppas vi att allt går enligt plan och att vi får njuta och ladda batterierna!!
Tjohej!
Uppsala imorgon, Thailand på fredag

orka

Idag avslutades dagen med världens kulturkrock...oj vilket kaos det blev men jag kände att "jag orkar bara inte bry mig 5 minuter före jag slutar". Men det slutade lyckligt till sist tack vare en underbart tålmodig kollega som räddade mig :) haha... ojoj...hjärnan (och tålamodet) behöver visst semester. Sista förmiddagsrycket imorron.

måndag 2,5

packar, tvättar och pysslar... Nu går dagarna långsamt på jobbet. Det enda som som fyller mina tankar just nu är paradisvärme och lediga dagar!


snartså

Inte många dagar kvar. Åh som jag längtar efter att få begrava mina fötter i varm sand....underbart!
Idag påbörjar vi packningen!

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0