midsommar

En vecka som gift. Kan inte riktigt förstå att bröllopsdagen faktiskt var på riktigt. Den var så perfekt som jag hade fantiserat att den skulle bli så det känns fortfarande overkligt, men härligt! Efternamnet håller jag på att vänja mig vid. Ska beställa nytt pass och körkort. 
 
Midsommar firades i lugnt sällskap med ett annat par som kom hem till mammas hus, där vi är. Det blev god mat utomhus och kubbspel som gick sådär. Trevligt sällskap med mycket skratt och prat. En perfekt midsommar.
 
 
 
 
Har träffat en av mina bästisar idag, alltid lika mysigt. Tyvärr kunde inte vi vara tre då nackvärk satte stopp för träff.. :( Krya på dig! Vi får träffas igen snart!! Det som känns skönt är att vi har ett perfekt distansförhållande! Underbara vänner som vet vad som händer i livet trots att vi inte träffas fysiskt så ofta ♥ Tryggt och skönt. 
 
Lite stugliv ska vi hinna med och imorgon ska vi ge oss iväg två dagar. 
 
Snart är denna underbara semester slut... har det verkligen gått tre veckor, snart fyra veckor nu? 

Fru

 
Igår sade jag "JA" inför hela församlingen till att leva mitt liv tillsammans med Johan. Är världens gladaste! ALLT var verkligen perfekt och våra gäster släppte loss tillsammans med oss och gjorde kvällen oförglömlig!! Idag är det genomläsning av gästbok och lappar, samt presentkoll :) Jättefina presenter! Inget kommer att bytas kan jag ju säga! Fantastiskt!
 
 

En dag kvar

Idag är det packning inför bröllopsnatten. Vi kommer att sova på ett hotell. Ska fixa med smådetaljer idag. Kolla igenom min planering, att allt klaffar. Fast, egentligen är det Johan som är den som planerar och som kollar att allt klaffar med allas uppgifter, bilar som ska användas hit och dit m.m. Han är bättre på det. Men, när det gäller min handväska och sådana småsaker så får jag nog sköta det själv :) 
 
Imorgon vaknar jag upp på ett hotell tillsammans med min syster som även är min tärna. Vi börjar dagen med att sitta på Salongen och sedan kommer vi att klä oss hemma hos min mamma. Där kommer jag att träffa min blivande man som sovit hos sin bestman. Det blir fotografering från morgonen till sena kvällen, fotografen är med oss hela dagen. Vi ska säga Ja till varandra kl 15.00. Sedan blir det bröllopsfest på en restaurang. 
 
Känns som en ganska bra dag att se fram emot :)
 
 

3dagar

Nu är det inte många dagar kvar till vårt bröllop!!! Känns fantastiskt roligt! Allt håller på dubbelkollas m.m. Förra veckans bröllop i Fiskars utanför Ekenäs, Karis var jättekul och fint! hoppas våra gäster har minst lika roligt på vårt bröllop nu på lördag:) 
Härligt med semester men dagarna går så snabbt nu när det är något inplanerat varje dag, men, jag kan släppa jobbet och njuta i alla fall!! 

rösten är snart tillbaka

I lördags kom ett gäng brudar och haffade mig, det var dags för min MÖHIPPA!! Åh, vilken härlig och Rolig dag det blev! Jag blev så lycklig när mina bästa vänner, syster och även kusinen som jag inte sett på 3 år var med!! Ja, som sagt, rösten är snart tillbaka men lite heshes finns kvar som ett tecken på mycket skratt och sång! :)
 
Nu håller vi på med detaljer. Fixar och trixar med programblad och annat pyssel... Vi ligger ganska bra till. Är inte så stressad faktiskt. Känns kul att åka på bröllop nu till helgen och slappna av från vårt pysslande lite :)

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0