Mycket

En hel del som händer just nu! Trevliga förändringar, en resa om 2 veckor och julfirande hemma på Åland!
Idag är jag ledig och ska åka in till stan för att handla mer papper bl.a. till mitt bröllopspyssel. Julkort blir det inte för mig i år. Måste prioritera.
Köpenhamn var hur bra som helst. Sätter upp lite "Tivoli"-bilder senare!

Min dag idag

Jag sitter på tåget och myser för mig själv, jag fyller ju år idag. Tittar på alla fina hälsningar på fb och ler. Trots att jag reser ensam så känner jag mig inte alls ensam. Hur bra kan man ha det?! 26 år. Har så många glädjeämnen att se fram emot!

på resande fot

Grums - Göteborg - Köpenhamn!! Sitter nu i Göteborg och ska strax med tåget. I Köpenhamn träffar jag mamma och syster som tar flyget. Det blir en myshelg, bara vi tre!!! Ett perfekt avbrott :) <3

ännu en söndag

Söndag igen. Veckorna går så snabbt! Igår var vi in till stan, handlade en massa papper eftersom det måste börjas med bröllopspyssel om man ska lyckas få iväg någon inbjudan sen ;) Vi åkte en sväng via Johans arbetskompis + sambo + 4 månaders sötnos. Fika, snack och en massa charmiga leenden från lilltjejen!
Annars har det varit pappersvikning/rivning, god mat och många avsnitt av Sopranos! Precis som en helg ska vara!
Idag har det bl.a. hunnits med långpromenad, mer Sopranos, färgning av håret och annat smått och gott.
 
Ska njuta av det som är kvar av söndagen eftersom måndag väntar bakom hörnet, ska vara jour imorgon också.

information

I mitt yrke är information A och O. Patienterna ska ha tydlig information och även överrapportering mellan vårdpersonalen ska vara tydligt och korrekt. Patienterna ska ju också informeras om när något inte går enligt plan eller om t.ex. provsvaren är avvikande m.m.
Tyvärr, fungerar inte detta inom andra yrken lika bra. Vi har haft problem med vattnet. När vi gjorde felanmälan så visade det sig att fler har gjort det och att det skulle åtgärdas...men var är informationen? Att gå duscha i iskallt vatten är inte trevligt och diska går ju inte riktigt heller i iskallt vatten... Fick kontakta en jourtelefon som gav information, onödigt att belasta en jourtelefon bara för att få information tycker jag. Fick senare ett samtal av den ansvariga som kunde förklara vad som blivit galet. Han fick tips om att sätta upp en lapp så att alla i huset känner till problemen som inträffar, så att inte alla ringer. Han tackade för detta lilla tips. Nu håller vi tummarna att de får problemet åtgärdat imorron så att man kan ta sig en varm dusch :)
 
Det är inte hela världen att vara utan varmvatten men att inte få information om vad som händer är ju irriterande.
 
Ensamkväll. Blir nog en kopp te och tidigt isäng. Träningen får vänta eftersom kallvatten inte känns lockande..
 

så är det bara

Vuxenlivet.
 
Jobbar för fullt och jag hinner inte reflektera så mycket kring livet för övrigt. Trivs för tillfället alldeles förträffligt med tillvaron. Mörkret känns tungt men plusgraderna värmer mig :)
 
Har flera trevliga saker att se fram emot. Resa till Köpenhamn med mamma och syster! Resa till Egypten med gulle! Härliga planer som piggar upp!

det fina

Ligger och myser i sängen. Ljudet från tv:n är nästan sövande, det är fotboll som gulle tittar på. Kanske låter det konstigt men det känns tryggt. Tryggt att veta att jag inte är ensam. Att vara ensam på dagen och kvällen går bra men jag tycker inte om att somna ensam. Är väl för van vid att ha en trygg J vid min sida!

Imorgon är det nätverksträff på eftermiddagen, distriktssköterskor som arbetar på vårdcentral. Alltid kul att träffa kollegor från andra vårdcentraler!

Livet rullar på och det känns underbart!

i stillheten

Man får tycka vad man vill om tekniken men jag är glad över att dagens telefoner går att surfa med. Igår blev vi av med både tv och Internet, och det funkar fortfarande inte. Vi vet inte vad felet är men de håller på och fixar... Det är fler som är drabbade. Men, som sagt, det är tur att man har en smart telefon så att man kan kolla på hemsidor och på något sätt hänga med. Värre skulle det ju ha varit att vara utan el och vatten men detta räcker till! Vi har börjat att titta på serien Sopranos från början i alla fall, en bra serie som vi måste fortsätta titta på nu :) Förra gången såg vi några säsonger och sedan blev det en lång paus.
Var i kyrkan och sjöng med kören idag. Fint! Det var dimma när vi åkte dit och inne i kyrkan var det en massa tända ljus! Verkligen fridfullt och vackert!
Veckan som var på jobbet var händelserik.
Kommande vecka blir kort. Sticker iväg en sväng till ön i slutet av veckan. Har en massa ärenden.
Lägenheten är städad och nu ska lite ljus tändas!

Ha en bra vecka!

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0