tid

9 månader idag. Det händer mycket nu och det går snabbt, det skulle kunna gå lite långsammare nu. Kul är det i alla fall , att följa lilla hjärtat på hennes små bravader och finnas bakom med en hjälpande hand och famn. 

full fart framåt

Det är fullt upp här nu när damen kryper. Hon har verkligen fått upp snabbheten också! Det roliga är att hon nu faktiskt kan fastna vid något och sitta med det en stund. Jag måste inte vara bredvid hela tiden, som tidigare. Men att leka tillsammans är ju fortfarande viktigt och vi uppskattar det båda två!
Tänder känns och syns men än är de inte genom huden. Snart så!
Till helgen får vi äntligen träffa hennes kusiner!!! 

närhet

Att samsova eller inte. Det finns lika många åsikter som antalet föräldrar tror jag. Jag har i alla fall sovit med damen ganska länge nu. Som liten spädis så kunde jag lägga över henne i hennes säng men nu vägrar hon. Hon vill ligga nära. I början tyckte jag att det var jobbigt. Av flera anledningar men nu sover jag inte alls lika bra om hon inte ligger bredvid. Jag fryser bl.a. Hon är så varm och mysig. Jag vill heller inte tvinga henne till att sova ensam när det är tydligt att hon inte vill. Just nu sover vi alla bra men ändrar det så får vi testa något annat. Man orkar och mår nog bäst om man tar det som det kommer tror jag. 

Idag har vi fixat lite på balkongen. Härligt med sol och att man snart kan sitta ute och njuta! Imorgon blir det nog en utflykt. Det är roligt med utflykter nu för Alice tycker det är så spännande att åka iväg med bilen. Det går snabbt nu. Alla steg. Kryper gör hon för fullt t.ex. 

faser

Väntar på tänder och på att fasen  (och snuvan) ska passera. Det är riktiga humörsvängningar hos damen för tillfället. 

Idag har det regnat men de övriga dagarna i veckan har varit så fina! Det har varit både skönt och bra med fint väder då det är en hel del vagnspromenader just nu. 

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0