10 år!

Såg precis att jag började skriva här 2008. Alltså, 10 år sedan! Kan det stämma?! Det gör det ju men inte i min hjärna. Jag tycker att det är lika konstigt som att jag bott här i snart 8 år?! Så märkligt, tiden....

flyt

När man följer barnens rytm blir det färre konflikter, däremot blir det i princip inget gjort hemma...knepigt det där. Att hitta balansen mellan att göra det som "måste " göras och samtidigt vara med i lek bl.a. Att göra sysslorna till lek o umgänge har jag gjort länge då Alice tycker om att hjälpa till, men ibland krockar det ändå. 

Konstatera idag att de som gillar kylan och vintern omöjligt kan ha småbarn. Krånglet med tjocka kläder och den som blev klar först börjar svettas innan den sista (föräldern) är klar. Gnäll då det är klumpigt och varmt, sedan kallt....ho ho....inte lätt o absolut inte smidigt med vintersäsongen. Varje år är detta en utmaning för mitt spyke och tålamod, men, det har blivit bättre i alla fall. Masar oss ut trots krångel, det är positivt! Ingen snö på backen än så länge (som tur är när man knuffar vagn), endast några flingor i luften bara! 

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0