inga ord behövs..



bra dag idag

Idag var en riktigt bra dag. Jag tycker om dagar då man inte behöver stressa omkring som en yr höna, allt flyter på. Ett extra plus är när man har tid att sitta ner med sina kollegor och prata lite.

Igår fick jag höra om att det inte skulle bli någon valp i höst. Men jag kontaktade snabbt en annan som ska para sina vovvar och dit ska vi imorgon och hälsa på! Jiippii! Ska få gosa med små söta westiesar!Sen blir det en höstvalp. Välkommen säger jag! Håller tummarna igen nu..
Min faster har fått labradorvalpar som är hur söta som helst om någon är intresserad, de driver en kennel sedan många år tillbaka i stockholmstrakten. Här ser ni sötnosarna!

Solen kikar fram mellan molnen, bättre än regn i alla fall. Men inte riktigt sommarväder, vilket är trist. Hoppas att sommaren fortsätter på Åland nu när jag ska dit på lördag! Åh..ska bli härligt med lite ledigt igen :)

mjukisbyx-lördag

Sovit länge, gått med mjukiskläder hela dagen, gosat med gulleplutt, solat på ballen och kolhydratbombat mig med pasta carbonara + rabarberpaj. Livet är gött ♥

jobb en vecka till

Japp, just nu är det bara jobb eftersom det är semestertider och hälften av all personal är borta. Men det är ok för min del :) Snart får ju jag också semester. Två hela, underbara veckor på vackra Åland ska det bli. Har haft en riktigt bra vecka annars! Som vanligt. Tycker man om sitt jobb då är veckorna bra helt enkelt.

Ikväll är det fredagsmys eftersom Johan också är ledig. Härligt. Imorgon får vi se vad vi hittar på.. Vackert väder hoppas jag på i alla fall!


9 juli







fredagen

är här igen. Underbart! Känns som om veckorna endast består av måndagar och fredagar, det gör inte mig något! Idag har jag också fått avsluta veckan med att träffa ett litet pyre som inte funnits ute i vår värld särskillt länge! Det är det som gör det här jobbet så himla roligt. Vissa dagar är väldigt stressiga och tröttsamma när man jobbar med människor medan andra dagar är helt underbara. Kul!

Nu ska jag njuta av en lugn och skön helg.

lovely sundag

Härlig söndag. Vaknade utvilad. Druckit gott kaffe, indiska "Malabar", ätit frukost. Målat.

Mycket födelsedagar just nu. Har alltid varit lite avis på de som fyller på sommaren och kan fira utomhus elller i alla fall i sommarvärmen. Fast när jag fyller år är de flesta så trötta på mörkret så det brukar i för sig pigga upp i den trista vardagen, det är ju bra det med...
Idag fyller finaste Jenny år! Grattis till dig! När hösten närmar sig och Jenny är tillbaka på sverige-mark ska vi ses igen. Då blir det en helg i Malmö. Så det så ;) fina Åbominnen ploppar upp idag...

lugn

Sitter och lyssnar på musik, tvätten snurrar i maskinen och långpromenaden är avklarad för dagen. Ute regnar det igen..

Min fina vän Mia fyller år idag. Grattis! Önskar jag hade möjlighet att flyga över och gratta personligen, men det går inte. Hoppas dock det är bättre väder där än här om man ska sitta ute och fira sin födis :)

Fick veta att om några dagar kanske en liten westie blir till. Det betyder att vi får en vovve till hösten. Jag hoppas så att det blir denna gång. Har väntat tillräckligt länge på en liten vit sötnos och kommer att överösa det lilla livet med kärlek.

Kaffe, torktumla, måla, vila, leva...


emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0