händelser

Torsdag: Var dagen då jag spenderat 1/3, 10 år, tillsammans med mitt hjärta och jag ser fram emot resten av livet tillsammans 💞
Fredag: Världens bästa mamma fyllde år igår!
Lördag: Idag har vi varit på barnmässan och fått lite saker och köpt lite kläder inför nykomlingen!
bild på det vi burit hem från mässan


slow

Vilken skön helg! Igår var aktiviteten att gå lite på stan och äta lunch ute. Idag blir det pyssel inne och eventuellt ett besök till gymmet. Behöver nog lite styrketräning p.g.a. fogarna som bråkat lite i veckan. Långa promenader kan jag nog glömma nu, får för ont i ländrygg och ischias.Mår annars oförskämt bra och knodden bökar runt 💖
Leia passar på att mysa lite i soffan!


lunch

Ah, lyckades komma ut på lunchen idag och få lite luft! Det gör så mycket!


vårsolen

Både igår och idag har det varit underbart väder ute. När jag legat inne. Idag har jag i alla fall varit en kort stund på balkongen, borstat Leia och tagit bort ljusslingan. Under eftermiddagen började jag piggna i så imorgon ska jag till jobbet igen. Skönt att det är över!! Är nysig och tät i näsa/bihålor men jag är inte lika orkelös och yr som igår. Kanske det blir att njuta av vårsolen imorgon efter jobbet istället. Jag hoppas det vackra vädret håller i sig i helgen också som prognosen visat!

sjukdagar

Ligger hemma, sjuk i en ordentlig förkylning. Har jobbat två dagar trots förkylning men idag är det värre och då är det dags att vara hemma faktiskt. Det känns inte bra, har ingen sjukdag sedan jag började jobba. Men nu måste jag vara hemma, kan inte möta patienter såhär. Vackert väder ska det bli också... får väl ta luft på balkongen. Leia förstår inte varför jag inte tagit mig upp ur soffan nu på morgonen.

premiär

Första lunchen som jag sitter ute mot solväggen på jobbet, OCH det är riktigt varmt!! Det finns hopp 🌞



Leia följer Vasaloppet på nära håll



mysmorgon

Idag steg vi upp och åt frukost när Vasaloppet startade. Nu blir det att följa åkarna i några timmar.. 😀

Det lilla extra

Idag överraskande gulle mig med en bukett rosor när han kom hem från jobb. Trots att han var trött av allt jobb så tänkte han även på det. vilken tur jag har 💖


mat

Det mesta handlar om att äta. Hela tiden enligt mig. Jag tror aldrig att jag ätit såhär regelbundet i vuxen ålder.. Jag tycker att jag äter konstant men jag behöver det, eller knodden behöver det och då är det bara att lyda.
Gullet är på jobb igen. Jag har haft mitt gympass. Jag har som mål att kunna gå dit och träna en gång i veckan så länge det känns bra och hittills går det bra!! Där emellan är det promenad och körövning, mer än så orkar jag inte eftersom jag fortfarande klarar att jobba heltid och det har jag också som mål att göra fram till min sommarsemester.
Nu är det dags för frukost nr 2! Smörgås och en bit papaya med lime, det var länge sen och jag hoppas jag åker tillbaka till Afrika när jag äter den!


emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0