inte länge nu...

EN vecka kvar...sen sticker jag på min första riktiga semester ever!! Ska bli hur härligt som helst! Hoppas regnet nere i Thailand har lagt av och att solen visar sig för oss istället!

Om en vecka börjar mitt andra jobb också. På härliga BVC med alla små! Har redan inbokat en massa små...gullisar! Har turen att få jobba med sånt som jag tycker är riktigt kul, på vårdcentral och BVC! Kan inte bli annat än bra känner jag!

räknar..

Räknar ner nu...till semesterresan! 10 dagar kvar.

Börjar även närma sig arbetet på BVC. Spännande! Hjärnan är proppad med bra info av kollegan och imorgon kommer jag att få ännu lite mer att trycka in i skallen. Men det ska nog gå bra tror jag! Roligt ska det bli hur som helst. Får jobba med två roliga områden, 50% på vårdcentralen och 50% på barnrdg.

Klarade första tentan i farmakologikursen också. En sak borta! Nu väntar två rapporter som ska lämnas in i efter Thailandresan, rapporter som enligt mig är helt onödiga i och med att jag just gjort samma sak för ett år sedan...hmm...men det är bara att skriva och se glad ut, ska försöka få dem påbörjade före resan så är det bara att göra det sista sen och skicka in. Japp, så får det bli.

Det gäller att planera när man har mycket som snurrar :) Dagarna går verkligen snabbt förbi..

den 26eMars

Idag har jag och mitt finaste hjärta i hela stora vida världen varit tillsammans i 6 år. Ofattbart underbart!♥

snart

Full fart på jobbet. Fullbokad i tidboken både med patienter, uppföljningar och telefonsamtal. Jag går kurs på samma gång och ska försöka få två uppgifter klara innan resan. Jag försöker också få in lite timmar på BVC för inskolning eftersom jag börjar där om 1,5 vecka, jag tror min kollega som jag ska vikariera är mer nervös över detta än vad jag är.... Det är helt enkelt mycket nu.
Jag satt och gäspade mig genom körövningen ikväll och funderade på hur jag ska orka upp på söndag och sjunga. Bara att masa sig upp antar jag. Är ju kul bara man kommer iväg sen och får sjunga inför en del folk.
Blir en tidig kväll ikväll. Sängen kallar och jag svarar....

Tröttheten ökar ju närmare resan kommer??Hmmm...längtar jag efter semester eller?! Kan va!

Japp, så är livet enligt em. Ganska bra i mitt lilla "lala land"..hehe..

blå himmel och..

en promenad på isen. Jag gick som sagt ner till vattnet eller isen. Underbar blå himmel och strålande sol. Eftersom det var flera stycken som promenerade på isstigen (som jag kallar det för) så kunde jag också gå. Jag skulle aldrig ge mig ut ensam på isen, hur tjock den än skulle vara. Vi gick på ett led och några skidade förbi. Solen värmde hur skönt som helst i ansiktet och utsikten var hur fin som helst. Gick från ena stranden till den andra. Har snott en bild av någon eftresom jag inte tog med mig kameran, men såhär såg det ut idag, på Vänern.

uppe med tuppen

Isäng tidigt och vaknade tidigt. Känner mig utvilad!
Solen skiner idag igen och värmer upp den iskalla marken. Våra täcken är ute på vädring och lakan är tvättade. Kaffe har jag sörplat i mig och lite frukost har jag i magen. Idag ska jag ta promenaden ner till vattnet/isen och se hur det ser ut. Mitt gull jobbar heldag så det blir att pyssla för mig själv.

En solig dag ger energi och näring långt in i själen

Premiär

Nu mina vänner! Idag!
Sitter i baden baden och solar på ballen! Glasrutorna är undanskuffade och det är varmt och skönt!! Vad jag har längtat efter detta, kan inte förstå! Har dock på mig mina fårskinnstofflor och en filt kring ryggen och benen. Men ansiktet och händerna får fånga solstrålar!!♥

Det är första dagen i resten av mitt liv

andas uuut

Lyckades faktiskt sluta tidigt idag, helt otroligt! Härligt. Synd bara att vädret svängt och att det ligger en hel del snö på marken igen... Tur att det smälter bort snabbt sen! Istället för att göra något "vettigt" så gjorde jag något väldigt smart när jag kom hem. Jag tog mig en tupplur, och fy vad skönt det var!!
Nu blir det lite plock och eventullet dammsugning om jag känner mig inspirerad...

Lite irri är det när man måste felanmäla samma saker till vaktmästaren 3 gånger innan man får ett samtal om att han inte har tid + att man hör att han inte har en aning om vad som kan vara fel eller hur man kan fixa det....yes, problemen blir säkert fixade...

♥Kärlek♥

där igen..

Nu är jag inne i en period där min vakna tid handlar om arbete, mat och vila. Ingen stress just nu fastän det är full fart. Är ikapp, och allt handlar ju egentligen om planering och effektivitet. Det verkar jag ha på G just nu. Så fastän det är mycket så känner jag att jag klarar det! Stimulerande mängd stress är väl egentligen hälsosamt, man håller sig pigg, allert och hjärnan får jobba. Men visst ler jag ändå åt att det är fredag imorgon...

stress - vila

Oj, vad jag behövde den här helgen! Igår gjorde jag nästan ingenting och idag likaså. Min förskylning är således bättre och vilan har gjort susen. Däremot har jag sovit dåligt under helgen. Jag har haft stress i magen. Jag tar sällan arbetet med mig hem och är den som sällan stressar upp sig, men den här helgen smög arbetet med hem i väskan fastän det inte var välkommet. Inget speciellt men när man har mycket på jobbet och inte hinner slutföra allt innan man går hem så är det lätt att det smyger med hem... Spikmattan hjälpte mig idag att släppa jobbet och imorgon är jag på kurs hela dagen! Ingen idé att tänka på allt som borde göras när jag ändå inte kan göra det hemifrån. Lika bra att släppa det och njuta av sin ledighet!

sjuk

Jag är inne på dag 5 med förkylning som mestadels sitter i bihålorna och gör mig helt slut. Jag har också arbetat mer en heltid denna vecka och haft mycket på jobbet under tiden jag varit där... Så jag har inte blivit frisk. Är nästan lite sämre. Ser därför fram emot en lugn och skön helg tillsammans med mitt lilla hjärtegull!

Fastän jag är sjuk och helt slut, eller kanske just därför så sticker det till i mitt lilla hjärta när man träffar människor med tragiska öden....för det finns många sådana tyvärr.... Tacksam för det jag har just nu!! ♥

Dags att bli frisk nu känner jag...tjohej!

min tur..

Nu är det min tur att drabbas av förkylning. Det konstiga är att det endast rinner ur den högra näsborren?? Måste ha något problem med bihålorna där... Nåväl, snor och lite ont i halsen inget värre. Håller det sig såhär så kan jag jobba trots att jag blir irri på snoren som rinner... Brukar inte bli sämre heller så jag får väl gå snora på jobbet resten av veckan, tur att patienterna också snorar och hostar just nu :)

Måste snyta höger näsborre....tjingaling!

JA

Jag orkade inte smyga omkring i lägenheten (Johan sover ef nattjobb) så jag tog mig en power walk och NU mina vänner var det vår i Grumsluften! Solen värmde mitt bleka lilla ansikte, vinden var inte kall och jag blev tvungen att ta av mig vantarna!! Fåglarna kvittrar som aldrig förr och snön smälter!
Märks det att jag älskar den varmare delen av året?!

nej nu...

Nu är gränsen nådd... Måste till frissan och färga mitt hår snarast! Ska testa en frissa här i Grums faktiskt, så svinit dyrt där jag varit tidigare..blir några hundralappar billigare här och kanske de är lika duktiga?! Får se helt enkelt.

woho..

En kort dag på jobbet! Lyckades faktiskt sluta endast 5 min efter att jag egentligen skulle ha slutat....jag är ofta kvar på jobbet efter att jag slutat när jag har korta dagar...av någon konstig anledning kommer det alltid något som måste fixas före hemgång.
+ grader, snö som smälter och fågelkvitter gör mig extra glad idag! Våren är påväg - jag vet det!
Idag har jag kikat in på BVC. Det var mycket info, vilket gjorde mig lite snurrig om jag ska vara ärlig. Men det kommer att bli jättekul att få testa på det jobbet också! Gäller bara att få schemat att funka smidigt när man ska vara på två ställen ;)
Helg - underbart att få vila igen! Det gick trögt att ta sig upp ur sängen imorse trots den korta dagen.. men nu kan jag njuta för fullt!

kören

Vi sjunger så fina sånger. Tiden går så snabbt på onsdagskvällarna! Härliga människor är det också vilket gör det ännu lite bättre! ♥

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0