sommaren


Njuter fortfarande av sommarvärmen. Jag och Alice tar morgondopp i älven på mornarna när lillebror sover sin lur. Så mysig stund, bara vi två. Sen när han vaknar ammar jag nere på bryggan el på stranden innan vi går hem. Alice cyklar så duktigt på sin lilla cykel med stödhjul och hon börjar bli bra på att ta sig fram i vattnet med sina simpuffar.

Johan har börjat jobba, därav tar jag barnen ensam till stranden. Semestern gick snabbt. Åland och tid hemma. Värmen och torkan har hållit i sig sedan mitt senaste inlägg i maj!!!! Otroligt! 

Njuter nu innan hösten bestämmer sig för att komma. Snart är det ju augusti, en härlig månad men mörkret börjar komma smygande då... 

I o med hettan har det inte blivit något blomland i alla fall. Kommer lite senare. Blommor i kruka är det som jag satsat på,men många ska planteras i jorden sen. 
Morötter är på g. Jättestora solrosor kommer snart att visa sig. De är längre än mig! 

Lilleman växer så det knakar. Sitter i bumbostol emellanåt. Får smaka på vår mat. Skrattar så att han kiknar när han tittar på Alice. Och Alice är underbar mot sin lillebror! 

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0