första smycket

Full fart med allt möjligt idag, ta hand om bebis och städ.
Min syster, lillans moster hälsade på i helgen och förutom fina kläder så fick pyret sitt första smycke. Ett fint armband från Snö. Så gulligt!!


Promenad har vi hunnit med också, skönt ute!


påhälsning

En trevlig helg är förbi. Vi fick besök under helgen! Väldigt kul! Vi har ju bara varit vi (förutom besöken av våra föräldrar) sedan pluttan kom. Inga andra har hunnit ta svängen hit så det var kul!
Idag är det tydligen lugna puckar. Äta hela tiden och sova i famnen. Har fått max en halvtimme åt gången till att röra mig sedan har hon vaknat. Hon har inte varit riktigt nöjd med sittern heller.
Ska försöka komma åt kaffebryggaren snart 😊 Blir fortsatt mys, tv och läsa bok. Mulet är det ute, perfekt!

blöjrumpa

Mys i soffan. Favvoställningen i famnen, ligga som en liten groda på magen 😍 Älskar verkligen blöjrumpan som putar så gulligt!
Långa mornar i denna lägenhet! Härligt!


Livet i bebisbubblan 💜

Inget skämt

Att vara panikhungrig och ha magknip är inte roligt för en bebis. Gallskrik och armar och ben viftar åt alla håll. Tur att det ger sig ☺ och man kan somna till sist. Lilla pyre.

famnen

Vissa dagar är det bara mammas famn och mjölk som duger. Då vill man inte ens sova ordentligt på dagen och man har nära till tårar. Hos pappa kan man vara en stund. Det har varit en sådan dag idag. Jag har haft bebis nästan konstant i famnen hela dagen förutom under en promenad och dryga timmen som hon vilade på förmiddagen. Det är mysigt men det är svårt att lyckas göra något, som att göra sig själv klar för dagen. Vi får se hur natten blir. Spännande att inte riktigt veta hur dagarna blir utan ta det som det passar! Vi lunkar på, lillpyret och jag 💕

eftermiddagsvilan



alla vilar i sängen.

sömn

Mammaledighet. Idag regnar det ute och då är vi inne, det kan man vara när man har en liten bebis. En bebis som precis somnat. Då passar jag på att äta och ta kaffe och choklad! Leia hänger med mig i vardagsrummet. Slutar det regna sen så blir det nog en promenad till affären, får se helt enkelt. Försöker ta dagen som den kommer just nu ☺ Tar ett tag att vänja sig.


morgonmys

Mornarna är nog tillfällen att njuta av. Tidigt på morgonen liggammar jag och vi sover/myser tillsammans någon timme till. Sitter nu i soffan och äter frukost med katten liggande på min hö sida och bebis på vä sida i sitt lilla nest. Väldigt mysigt, kanske lite trångt för mig men det gör inget!
I eftermiddag har vi också en mysstund då vi vilar i sängen. Ska verkligen njuta av dessa stunder. Det kommer att gå så snabbt!
Promenad och tvätt på schemat idag. Det blir väldigt mycket tvätt, har nog aldrig fattat det när barnfamiljer pratat om det, men nu ser jag... man vill ju byta kläder både på bebis och sig själv när det kommer spya och annat.... Ja, det är verkligen en ny tillvaro men det känns helt rätt just nu i livet! ♡♡♡

raketfart

Dagarna går verkligen snabbt när man tar hand om en liten. Mamma var här och hon har hunnit åka hem igen. Bra dagar. Lillan fick mysa med mormor en hel del och jag fick lite hjälp med det ena och det andra. Nu är det bara vi igen. Johan är ledig idag. En tur till affären får det bli.
När mamma var här tog vi en premiärtur till stan, det gick bra.
Morgonpigg verkar hon vara. Hon vaknar flera gånger på morgonen, tidigt. Får helt enkelt försöka vila på dagen lite mer.
Nu fortsätter vi med att mysa till nyhetsmorgon.

runt runt

Äta, sova, blöjbyte. Så ser dygnet ut just nu för lillan. Vi sover ganska bra vilket är skönt, lite mer vaken på dagen och då är det famnen som är på första plats. Vagnspromenader har vi börjat med, en kort tur varje dag.
Just nu är det faktiskt en bubbla som jag befinner mig i eftersom jag följer hennes rytm och hon är för liten att ta med till ställen med mycket folk, pga smittorisk. Snart blir det nog lite mer vistelse utanför lägenheten men nu är det bara att gilla läget. Mysigt är det ju förstås 💕💕 Imorgon kommer mamma och stannar några dagar. Kommer att bli bra då Johan ska jobba lite.
Vi fortsätter att njuta av söndag, hela familjen.
Tänk att vi är en familj!!!

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0