planeringsdag

Såhär fint har vi haft det under våra två planeringsdagar med jobbet! Bra dagar med bra diskussioner och många konkreta förslag på förbättringar!

Vacker herrgård! Fina hotellrum.

Idag har jag jobbat förmiddag. Hämtade sedan en startbox från Apoteket hjärtat med en hel del användbara saker både till mig och bebis. Efter lunch har jag och Leia vilat på sängen men nu blir det lite kaffe och mellis, ska försöka få städat lite sen..

kärleksdag



Idag har jag varit på en vacker vigsel och sjungit för brudparet 💜 De var så fina! En fin start på dagen!

kurs

Är på de sista kursdagarna på en ledarskapskurs som jag deltagit i under våren. Idag och imorgon är det fokus på självkännedom och det har varit en bra dag!
Vi befinner oss på en vacker gård norrut i Värmland. Jättefint! Utsikten från rummet kan jag inte klaga på!


solvitamin

Efter tvätt, städ och annat är det riktigt skönt att sätta sig i solen på balkongen! Njuter!


laddat mina batterier med kärlek

 
Helgen som passerat har handlat om att ta det lugnt och umgås!
Vi har varit på favoritön, Åland.
Min syster kom också dit och det var jättekul! Vi har inte sett varandra på länge och det är alltid lika roligt att få umgås! Träffade farmor. Hon hade turen och fick känna när lilla knodd bökade i magen :)
Vi hann ut till stugan på lördag eftermiddag, härligt med frisk luft, solsken och grillad korv! Trevligt umgänge med svärisarna också.
En lyckad helg helt enkelt.
 
På vägen till Åland skötte sig Leia som ett ljus. På vägen hem blev det nästan likadant som förra gången, trots att vi åkte på dagen igår. Hon var lugn i hytten och på bildäck. Sedan låg hon och protesterade i två timmar i bilen....blev sedan trött och lugnade sig till sist och klagade bara nu och då. Bilresan tog en evighet...vi satt i bilkö i en timme, sedan fortsatte vi raka vägen hem utan paus. När vi väl kommit hem pep brandvarnaren och det var bara att hämta stegen från källaren (svårt att nå 3,5m upp från en pall) och byta batteri...det var ju ändå tur att den började pipa när vi kommit hem så att grannarna slapp höra det hela helgen..
Det blev pizza till middag och soffhäng så det blev ett bra avslut på dagen i alla fall!
 
Idag har jag ledig dag i och med att jag ska iväg på kurs 3 dagar på raken. Tvättmaskinerna snurrar och jag plockar i läggan. Leia är trött idag och sover här och där, på sina favvo-platser.

sovmorgon

Jobbar eftermiddag idag så jag och Leia har haft sovmorgon. Frukost i soffan med mys 💜 en bra start på dagen!


sötisar

Träffade på dessa sötisar under min promenad idag medan gulle åkte inlines.


daglig rutin

När jag kommer hem nu efter jobb så vilar vi en timme. Det är skönt för den tunga kroppen och mysigt för själen! Leia ska ligga under filten mot magen 💟 Jag inbillar mig att hon och knodden kommer att känna varandra redan när knodd kommer. I alla fall kommer lilla knodd att känna igen kurrandet och jamandet tror jag 😊


magen till vänster , Leias rumpa/baktassar närmast kameran och ansiktet längst in under filten.

fina ord i solen

Är vid Kroppkärrssjön. Gulle åker inlines och jag har tagit en underbar promenad längs sjön!
När jag kom tillbaka där vi parkerat bilen och satte mig på en brygga kom en äldre man fram till mig och önskade mig en trevlig dag och sa att han sett att jag är gravid och han ville bara säga att jag ser vacker ut och önskade mig lycka till. Det var gulligt tyckte jag!!
Ska fortsätta njuta av solen!




sängen

Under helgen har jag monterat. Skötbord/byrå och den fina Sebrasängen Kili! Så fin säng! Jag är glad över att jag monterade redan nu för det skulle nästan inte gå om några veckor!


1 maj

Igår vad det Valborg. Jag var ledig eftersom jag jobbade heldag på onsdag istället. Johan var också ledig. En skön morgon med god frukost (frallor från bageriet + äggröra). Efter lunch var det dags för den första föräldraträffen. Vi är en lagom stor grupp och det var riktigt trevlig stämning i gruppen. Är egentligen inte så pigg på att delta i grupper men det kommer nog att bli bra detta. Vi kommer att följas åt nu och senare när vi går på BVC med våra knoddar.
Efter gruppen ösregnade det och var kallt ute. Inte så trevligt valborgsväder precis. Jag och gulle lagade mat och hade en innekväll. Mysigt!
Idag är vädret något bättre men ingen sol. Det kommer att bli ett besök till IKEA och kanske en promenad.
 
Intressant hur det ändrar. Tidigare var man ute på valborg och på första maj. Åt picknick och drack lite gott. Nu har man en knodd i magen och åker till IKEA m.m. istället.... Båda är bra! Jag är nöjd med hur det är just nu. Det känns inte som att man missar något i och med att man haft den tiden med firande flera dagar i sträck. Nu kan man njuta av helgen på annat sätt. ♥
 
 

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0