en promme..

 

Våren på frebbybacken

Nautical var perfekt, maten som kommer att serveras på bröllopet kommer att vara underbart god!!! Bara så att ni vet ;) Var på släktkalas, kusinbarnet fyllde fem år. Häng med vänner och 5 månaders bäbis, prat med mostrar under sena kvällen och ett trevligt avslut på Indigo tillsammans med Johan och vänner, körde sen via Rökka på vägen hem till Frebbenby. En härlig dag och kväll med andra ord! 
 

 
 
 

åland

Långledig och hemhemma! Solen skiner som vanligt och det är lugnt och skönt på ön! Det blir lugna dagar, bröllopsfixande, släktkalas och tid för att träffa vänner. Perfekt!

trötta men glada pojkar, sol och sköna dagar

Pojkarna 3 åkte hem trötta men glada i söndags. Jag misstänker att helgen ansågs lyckad :) Det blev mycket skratt, god mat och allmänt bra! Var och hälsade på min kompis i huset bredvid också när grabbarna kollade på sport och hade tagit över hela soffan, hon flyttade in för några veckor sedan och har fått det riktigt mysigt i sin lägenhet här på området!
 
Jobb två dagar till sedan blir det långledigt!! Så underbart skönt!! Sen blir det full fart på jobbet fram till semestern och det väntade bröllopet m.m.m.m. Tiden går äckligt snabbt nu... stress i magen, men mest positiv stress förstås :)
 

dags för lite nytt

Har vinkat av grabbarna som ska ut på galej. Johan har besök av 3st kompisar. Kul med lite gäster!!
 
Har fattat ett beslut som varit ganska kul och pirrigt men samtidigt ångestfyllt, ska byta jobb. Byter till en vårdcentral i centrala Karlstad i sommar. Jag behöver något annat, något annorlunda. Det har gått tre år och jag vill se lite annat känner jag. Men, det har inte varit ett lätt beslut eftersom jag ser mina nuvarande kollegor som min andra familj. Men, jag ser naturligtvis även fram emot det nya jobbet som ska bli jättekul! Kan då börja gå till jobbet igen och är mitt i stan :)
 
 

vår?

Vart tog den underbara våren vägen? Nu är det snöslask ute och gräsmattan är vit igen... Hoppas det smälter bort idag när det är plusgrader ute...men lite trist är det ju.
Lördagslunk. Tvättid bokad till eftermiddagen.
 
Ett par bilder från träffen med flickorna under påsken, vi fikade uppe på ett berg i solen, hur mysigt som helst!
 
Sportintresserad som jag är (nej, inte alls) så gick jag och Johan och tittade på hockey i Löfbergs Lila arena. Det var slutspelsmatch så det var verkligen kul att gå se matchen! Färjestad vann ju också så det var riktigt kul! Bra stämning. Nu har jag i alla fall sett en match i detta hockeyintresserade landskap :)

dagarna dagarna

Oj vad tiden går! Påsken var härlig på ön!! Fick träffa familj, släkt och mina underbara flickor! Laddade verkligen batterierna!
Jobbar för fullt.
Har för tillfället lite planer som maler men mer info kommer senare...
Haft lite bröllopspaus, måste köpa skor innan jag får min klänning så att jag vet hur mycket den ska sys upp. Lite detaljer kvar att fixa annars....

Har fredagsmys efter en ganska stressig eftermiddag...

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0