som vanligt igen

 
 
Började dagen med nyhetsmorgon på tv4 och en kopp kaffe. Städade lägenheten och tog en härlig skogspromenad! Hade inte så mycket kläder på mig men det blev ändå för varmt, skönt! Längtar tills man kan gå i bara linne och shorts på pomenad!
 
Min man har återvänt hel och fin, men trött. En veckas skidsemester med grabbgänget har visst tagit på krafterna. Han vilar nu på soffan och på tv är det fotboll. Allt är tillbaka till det normala här hemma igen. Bra!
 
Tre dagar jobb väntar för min del, sedan sticker jag till London på tvådagars tripp! Kul att få komma bort en snabbis!
 
 

solsken i blick

Har precis kommit hem från jouren. Nu får det vara bra med extrapass på några veckor. Är helt slut! Åt min lunch innan jag skulle gå hem i stort sett, så mycket fanns det att göra en så vacker dag som denna!
Men, nu blir det att njuta av helg! Börjar med en kopp kaffe på ballen, i solen!

27/3

Grattis mamma på din födelsedag! ♥
 
Idag kom solen fram och det blev varmt och ljummet. En promenad längs älven blev det efter jobbet!
 
 
 

9 år

Idag har jag och min snygga man varit tillsammans i hela 9 år! Otroligt! Och alldeles alldeles underbart! ♥ Nu blir det ett hav av parbilder ur bloggens arkiv!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 2

Andra dagen i min ensamhet.
Igår blev det en soffkväll efter jobbet. Var helt slut efter jobb och när jag väl parkerat mig i soffan så fastnade jag där.
Idag blev det en promenad på en timme efter jobbet. Skönt!
 
Jag har fått ett jättefint och ärofyllt uppdrag om ca ett år. Jag kunde inte annat än tacka ja när jag blev tillfrågad och jag hoppas att det fortfarande är aktuellt om ett år, när det är dags. En ledtråd är att jag ska sjunga på en vacker tillställning. ♥
 
Nu blir det dusch och mys i soffan med min ELLE tidning som jag prenumerar på i några månader! En kopp honungsvatten får det bli också!

iväg på semester

Nej, inte jag. Johan och grabbarna har åkt iväg på en veckas skidsemester. Hela gänget stack för någon timme sedan, uppspelta och förväntansfulla. Har en känsla av att de kommer hem ganska trötta men säkert nöjda nästa helg!
Själv jobbar jag som vanligt kommande vecka. Ska försöka njuta av lite egentid men vet att jag kommer att bli rastlös redan ikväll, eller senast imorgon ;) Det gör gott att vara ensam ibland.
 
Idag blir det skogspromend och tvätt av sängkläder. Säker lär det bli vilopaus i soffan emellan...skönt!
 

Härliga måndag

Denna måndag gick förvånansvärt snabbt.
Förmiddagen på jobb och eftermiddagen på möte kring demensregistret SveDem (www.svedem.se).
Sedan var det tillbaka till jobbet en sväng för det årliga lönesamtalet. Samtalet i sig var trevligt, sen vad den nya lönen blir får vi väl se. 
Känns bra att kaoset efter införandet av det nya journalsystemet börjar lugna sig och att man kan börja fokusera på de "viktiga" sakerna igen. Gå igenom rutiner och förbättra själva arbetet och inte stirra sig blind på det nya systemet bara. Känns bra!
 
Inväntar mitt hjärta som ska komma från jobb när som helst, en promenad i solen men i iskall vind väntar.
 
Imorgon på förmiddagen ska jag uppdatera mina kunskaper kring brand, ska på brandutbildning. På eftermiddagen blir det vanligt jobb. Lite variation i vardagen.

små detaljer

Solen skiner fortfarande in i lägenheten efter jobbet. Underbart! Hög trivselfaktor! Vi har verkligen haft tur med vädret i helgen, sol! En långpromenad blev det i dag på förmiddagen.
 
 
 
 
 
 

mitt gamla jag

Äntligen börjar jag återvända från vinterns personlighet. Nu börjar livet igen. Känner mig (som de flesta andra) gladare och piggare nu när solen kommer med sina värmande strålar.
Äntligen!
Promenerar på luncherna en sväng, skönt att komma ut, få frisk luft och ny energi inför eftermiddagarna.
Det är ju så vackert också, så det är ett stort plus för att motivera till en promme!
 

skuggor

Äntligen är det skuggor på balkongen! Snart kommer det att vara dags för att sitta ute med en kopp kaffe på eftermiddagarna, längtar!
 
Jag har ju mina brudskor framme, mest som prydnad eftersom jag tycker att de är fina, och ibland när jag tittar på dem drömmer jag mig tillbaka till den 15/6 2013! Vilken underbar dag! Fina minnen!
 
 

solsken

Äntligen skiner solen över Karlstad! Det var länge sedan och solen (speciellt ljuset) är verkligen efterlängtad!
 
En långpromenad (2 timmar) i skogen började vi dagen med efter en kopp kaffe! Skönt! Resten av dagen är oplanerad och då passar det bra att få undan lite tvätt. Städningen är ju redan avklarad för denna vecka! :)

Kraft

Första eftermiddagen på någon vecka som jag känner att jag är pigg och har extra ork och kraft att göra annat än att längta till soffan när dagen är slut, även när jag slutar tidigt. Idag spatserade jag hem med lätta steg, efter en kortare dag på jobb. Slutade halv tre, som jag gör varannan torsdag.
 
Kom hem, satte på musik, satte igång diskmaskinen och la mig i soffan och läste nyaste Vårdfokus. Efter det blev det städning. Nu slipper vi göra det imorgon! Härligt med en fredag som inte innehåller städning efter jobbet! Jag tycker om att ha det städat men är inte så sugen på att utföra själva städandet... Men, nu är det gjort för denna vecka!
 
När gullet kommer hem blir det gymmet!
 
Full med energi och kraft!

fågelkvitter

I dag blev det en skogspromenad. Härligt att få höra fågelkvitter och känna dofterna från skogen! Det har varit så blött skogen så därför har det inte blivit promenader där på länge. Ser fram emot att kunna ta skogspromenader efter jobbet igen! Avkopplande!
 
Hel kycklig tillagas för tillfället i ugnen. Doftar ljuvligt i lägenheten. Gulle ska en sväng till den brummande fabriken och jag ska fixa lite i läggan och förbereda inför veckan som kommer.
 
På tisdag kommer jag att delta i Vårdförbundets möteskväll. Har inte deltagit i något sådant tidigare så det ska bli intressant att höra vad de diskuterar och vilka planer som är på gång inom facket.
 
I stort sett ska väl den kommande veckan flyta på som vanligt.

gråskala

Vädret är olika nyanser av grått. Passar ganska bra med tanke på att vi inte har några planer för dagen. Tvättstugan är i alla fall bokad och maskinerna snurrar. Helt ok sysselsättning.
 
Fredagen blev en snurrig fredag med datakrångel och en trög hjärna som ledde till dubbelarbete. Hade en tanke på att sluta tidigt men blev kvar till halv fem i alla fall. Tycker inte om att lämna saker över helgen eftersom det är ett berg av ärenden om kommer in på måndagar, då är det inte kul att ha saker liggande från veckan innan.
Tyvärr väntar en ny vecka med byte av dator igen. Fick byta ut min dator under veckan då ett program inte fungerade. Samma sak hände med den nya datorn fast med ett annat program. Ser fram emot mer datakrångel och vårdarbete som blir tungrott p.g.a. den bristande tekniken.... Ja, det är ju tur att man är flexibel och lyckas behålla det goda humöret trots allt krångel. En gåva som jag uppskattar att jag fått!
 
Fastän vi precis har varit ute och rest så längtar jag bort igen, till olika paradis...
 

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0