Ledig




Nu har ledigheten börjat på riktigt! Vi har kommit till Åland och första riktiga semesterdagen innehöll grillning och trevligt sällskap (+kungliga bröllopet)! Precis som det ska vara. Idag passar det bra med regn, vilket betyder sovmorgon och att slappa i soffan!
Ute är det ändå sommar oavsett väder. Allt blommar och det doftar otroligt härligt!


Stolt syrra!!!

🌞 Idag tar min fantastiska syster examen som specialistsjuksköterska inom ambulanssjukvård!!!! Hon är helt otrolig som pluggat och jobbat samtidigt!! Hon kommer att vara grym på sitt jobb om/när hon jobbar inom sitt område!! Jag skulle känna mig trygg om hon kom i ambulansen om jag var dålig. 💖

Sista besöket

Idag var sista dagen på ett tag som jag använde mina arbetskläder. Kändes lite konstigt att ha sista patienten på ett tag...men samtidigt väldigt bra med tanke på vad som väntar!


Mitt Afrika

Beställde tre stora affischer som jag ska rama in och hänga upp i vardagsrummet. Bilderna tog vi under vår bröllopsresa i Tanzania. Jag måste skryta lite och säga att bilderna blev superbra! Ska ta en bild av väggen sen när de hänger på plats.


Fågelkvitter




Fredagen var mycket härligare än tidigare dagar. Solen var framme och det var varmt på ballen, jag och Leia var ute större delen av eftermiddagen. J var ute med kollegorna.
Det bor en liten fågelfamilj på balkongen. Ungarna har vi inte sett än men dom hörs. Föräldrarna ser trötta ut när de kommer med mat. Emellanåt sitter de och pustar ut utanför boet. Haha... kan tänka mig att jag och Johan kommer att se lika ruggiga ut när vi också har en prutt som håller oss vakna hela natten...💜 Det negativa med att fåglarna har sitt hem ovanför där vi sitter är fågelbajs som helt plötsligt landar precis brevid...lite obehagligt och äckligt. Men snart ska dom väl börja lämna boet.




Innesöndag idag. Det blåser en hel del så det blir nog inget balkonghäng. Skönt att pyssla inne. Jag kanske rör ihop en rabarberpaj senare!

sommar?

Leia och jag chillar på ballen... det är verkligen jätteskönt ute... näää inte riktigt. Hoppas det slutar blåsa snart.... det är blåsten som förstör och gör det kallt trots sol.. usch! Vädret har en vecka på sig att bli bättre för då går jag på semester!


träning

Skrämmer den stora magen folk på gymmet så tränar jag hemma med gummiband 😊
Har inte varit på gymmet sedan april faktiskt, helt frivilligt, jag tyckte att det var för många som med skräck (för ev förlossning?) tittade på min mage. Sen blev det för många träningsredskap som jag inte kunde använda så det blev enklare att träna hemma helt enkelt. Gummiband är ju hur bra som helst.


emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0