nya tider

Det var som jag skrev i nedanstående inlägg, att det nog inte var länge kvar och att jag passade på att njuta. Nu är tiden som gravid förbi och vår lilla flicka är på utsidan. Det är nytt, mysigt, läskigt, spännande, overkligt men framförallt underbart! Tänk vad mycket kärlek man känner när man ser in i de stora nyfikna ögonen!! 💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Njuter

Passade på att ta en riktig långdusch idag, man vet ju aldrig när det går nästa gång. Sitter nu på balkongen tillsammans med Leia. Jag har tagit pyjamas på mig och bara njuter av solen och värmen som kommit i och med åskan idag. Det har inte varit många varma kvällar denna sommar så det gäller att passa på. Imorgon blir det nog regn igen.
Ett glas vin såhär på kvällen i solen skulle vara trevligt men för övrigt är jag inte det minsta sugen på utelivet som hör till. Jag ser istället fram emot det kommande livet, det nya och mycket mer spännande!

väntar

Vi väntar med spänning på dig nu... det dröjer nog inte så länge till. Försöker njuta så länge.


besök

Min fina mamma har varit på besök i några dagar! Vi har haft det så mysigt! Vi har hunnit med en hel del trots att jag inte kan röra mig så snabbt och inte heller orkar vara igång så länge utan vila. Vi har varit på utställning, gått på stan, åkt till Värmskog och ätit räksmörgås, åkt båtbuss, sett det stora fartyget Göteborg som varit i hamnen på besök, promenerat i stadsparken och njutit ute på balkongen med bl.a. jordgubbar! Lyckade dagar! Trevliga samtal och lite pepp inför det som närmar sig!


på det minsta

Ritat på framsidan av ena bodyn och skrivit på baksidan av den andra. Det är de minsta plaggen som jag köpt som extra om det andra är för stort. Vi får se vad som passar.


sjön

Sol och blå himmel. Idag skulle det varit trevligt med en båt och kunna åka ut en sväng på sjön. Istället tog vi bilen och åkte ner till Hammarös sydspets där det finns en gammal fyr och härlig utsikt över vattnet! Vi fick andas lite sjöluft från land men det var ok det med!



kultur

Idag gick vi över vägen till Brigadmuseet. Det var dagens aktivitet och det räckte bra. Det var väldigt intressant! Kan rekommendera ett besök.


babypyssel



Köpte en textilpenna igår och skrev/ritade på en av de helvita bodys vi köpt. Såg detta på Pinterest men texten var på engelska, valde svenska istället. Blev nöjd med resultatet. Jag tror att det blir Johan som kommer att sätta på den när han ska vakta plutt sen 😊

depp

Johans bor har varit på besök ett par dagar, vilket har varit riktigt kul!
 
Idag åkte han tillbaka hem och vi hade planerat att åka och hälsa på min syster och hennes man. Jag har inte träffat dem på länge och såg verkligen fram emot det. Tyvärr, en av baksidorna med att vara höggravid är att planerna ändras. Jag har haft en hel del sammandragningar och förvärkar som också blivit värre när jag suttit i bilen, så vår lilla trip fick avbokas. Känner mig nu lite deppig i och med att flera "roliga" aktiviteter inte går att genomföra p.g.a. magen. Inte ens en bilresa med övernattning. Surt.
Samtidigt har jag ju planerat att vara här när det är dags och jag tror att allt går bättre om man är där man tänkt sig, så att det inte blir en sjukhusvistelse på annan ort. Det skulle kännas stressigt för mig.
 
Tudelat. Att känna den lilla krabaten i magen är hur mysigt som helst. Men, vissa dagar är det jobbigt. Så kommer det ju att vara även när den kommit ut. De flesta dagar kommer man säkert att njuta av närvaron och allt som hör till med bebis men vissa dagar kommer att kännas tunga.
 
Under den senaste tiden har jag också känt en viss saknad efter att vänner och familj är så långt bort. Det skulle kännas kul att bara ha någon över på en kopp kaffe och hålla en lite sällskap ett par timmar, men så funkar det ju tyvärr inte. Alla är minst tre timmar bort...
 
Ska försöka vända spiralen annars kommer den här dagen aldrig att ta slut, timmarna går ju så sakta när man känner sig deppig och inte har lust att göra något. Vi får se vilken lätt/lugn aktivitet som kanske får tiden att gå idag..

lata dagar

 
Nu är vi i Karlstad och semestrar. Åland var ljuvligt. Vi var där i två veckor. Vi hann göra det mesta som vi brukar vilja göra på Åland så det blev riktigt bra. 
Här i Värmland har vi åkt runt till olika platser och tittat. Vi har njutit ute på balkongen och bara tagit det lugnt. Tyvärr finns det ju alltid disk, städ och tvätt när man är ledig hemma så sånt måste man ju också göra trots att man är ledig....det är sådär lagom kul men det går an bara det finns andra roliga aktiviteter som man gör däremellan. Det har varit en sådan dag idag, hemmadag med fixande. En skön dag. Snart ska vi fixa middag och ikväll blir det film.
Imorgon får vi se vad vi hittar på, om det blir en utflykt eller hemmadag. Skönt med oplanerade dagar!
 
 
 

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0