dagens leende

Det är bara att le och inse att man aldrig kommer att vara värst. Det finns alltid någon som är värre.
Fastän jag tycker att jag var en såndär flitig studerande som nästan inte hade något annat liv under min utbildning så fick jag i alla fall aldrig (vad jag vet) trycksår/skavsår på rumpan av allt sittande...hehe...Alltså det finns någon som är värre och som lyckats få sår p.g.a. allt läsande. DÅ har man varit disciplinerad, eller? Fick mig ett gott skratt i alla fall när jag hörde om det!

advent


Lugn och fin advent inne och med snöstorm ute i Grums. De två besökarna har börjat färden tillbaka hem och i sängen vilar mitt gos. En mysig söndag. Kommer att ta en promme i snöstormen senare för att få lite luft.
Ljusen i alla fönster och på balkongen är fixade och det blev verkligen fint, speciellt när det blivit mörkt ute.

lyx

Senaste dygnet har jag bott här tillsammans med mina kollegor. Vi har haft konferens, ätit och druckit gott. Vi har simmat, badat bubbelpol och njutit i ångbastu. Sovit gott i en skön säng i eget dubbelrum! Imorse hade jag också bokat in en skön Hot Stone massage. Det var något alldeles extra, varma lena stenar som hon masserade hela kroppen med!! Hade till och med varma stenar mellan tårna :)

Nu är jag hemma igen och har tre killar i lägenheten som är en aning trötta efter gårdagens bravader.
Lördagsmys med glögg och vin får det bli ikväll. En riktig njutarhelg!

bus

Idag hade vi lunch för en som slutar hos oss på jobbet. Jag och en läkare har startat vårdcentralens första band (läkarens ord) och spelade lite musik. Han spelade på sin fiol och jag spela handtrumma. Vilken succe såhär mitt i veckan och mitt på arbetsdagen :) Vi har kul på jobbet.

Ikväll ska jag eventuellt kladda ihop en kladdkaka som jag ska bjuda mina fina, sockersugna kollegor på imorn eftersom det är min födelsedag.

längtar...


Helgen har varit helt fantastisk! Vi har haft det riktigt trevligt och mysigt, jag, Johan, Corrie & Henrik. Vi har njutit av god mat, bland annat kräftstjärtssoppa och köttfärspaj av älgkött. Gott.
Vi har också bokat flyg till vackra, varma och sköna Thailand. Dit ska vi i april. Kul att ha något att se fram emot nu under den isande, kylande vintern! Nu är det bara att jobba på och spara till fickpengar!

Love

Haft en fullspäckad vecka. Men den har varit bra. Älskar mitt jobb!
Har min kära syster och svåger på besök i Grums. Är underbart! Vi har ätit trerätters som Johan har kockat ihop :) Han är så duktig på att laga mat!
Den perfekta helgen! Den blåa glittertröjan är en hit.....haha...

våra inte så attraktiva sidor...

Alla som känner mig vet att jag är bäst på att få beslutsångest. Konstigt nog vid relativt små och obetydliga beslut, som att välja müssli tillexempel. Det ger mig ångest och när jag får ångest får jag lite panik och detta ger sig uttryck på olika sätt. Idag fick jag beslutsångest och panik när jag skulle välja ett mousserande vin tills vi får finbesök i helgen. I paniken ringer jag Johan (och förväntar mig vadå?) för att få råd. Han vet inte, jag vet inte. Tar bara något från hyllan och paniken lättar - ett beslut är fattat. Samtalet kunde jag ha skippat. Det ordna sig ju hur bra som helst. Tur att vi alla har småsaker som man kan skratta åt...

bra - helt enkelt.

En bra vecka når sitt slut.
Jag slutade tidigt i fredags, vilket var skönt. Passade på att varva ner, smälta allt från veckan som gått och sedan städa lägenheten utan stress. Det har varit god mat och dryck under helgen. Vi lagade en mycket god höstgryta igår där köttet var så mört att det nästan föll sönder :)  Mycket mysande med gulle har det varit givetvis och sköna promenader. Vår lediga helg på kanske en månad, drygt.
Vi var och besikta bilen, gick snabbt och felfritt. Jag fick en tidig födelsedagspresent av Johan. En Sony kamera!! Min har nämligen slutat fungera, den tar in allt ljus så bilderna nästan blir vita.... inte så fina bilder alltså. Men NU har jag en ny fin och Bra kamera som ska få uppleva mycket tillsammans med mig!

Har idag skaffat mig ytterligare vuxenpoäng genom att göra mitt tjänstepensionsval...bra att tänka 40 år framåt?!

Nyduschad, nöjd och glad. En ny spännande vecka väntar.

ler

Ett litet, enkelt tack räcker alldeles utmärkt men rosor slår ju det mesta! Fick denna vackra samling rosor av en patient idag "tack för hjälpen"... stod det på kortet. ♥


for me??

Denna skulle jag inte tacka nej till...Åh, en rosa diamant. ..."diamonds are forever"..


värderad upp till nästan 255 miljoner kronor, kommer att bjudas ut till försäljning nästa månad (dn.se)...hehe...liiite dyrt kanske.

på min sida

Jag har en som är mäktigare än någon annan på min sida i livet. Han följer varje steg jag tar och vet vartåt stigen leder. Jag hade helt rätt som satte min oro i hans händer. Än en gång blev det bevisat att det lönar sig att tro.

Jag har haft en riktigt bra början på veckan och bättre lär den bli.. ♣ Vilka gulliga kommentarer jag fått de här dagarna också - upplyftande!

lugn

Imorgon börjar en ny vecka. Lugn inför veckan. Känner att jag kan lägga all oro i någon annans händer, som faktiskt vet vad som kommer att ske ;) Vad som är meningen helt enkelt. Litar på det.

Nystädad lägenhet efter mycket seghet, skönt. Idag inhandlades en ny mjuk halsduk och fina glittriga vantar från H&M barn, samt extra tjocka strumpor. Så söta allihop. Var sugen på ett par höstskor men lyckades ge mig av hemåt utan dem. Lika bra tror jag, men ångrar mig lite...kanske köper dem senare iaf, men då har jag ju tänk igenom köpet vilket är duktigt. Fanns flera fina klänningar också som jag gärna kunde ha köpt, som turen var orkade jag inte klä av mig all min mundering för att prova.

Jag lyckades än en gång få mangeln nere i tvättstugan att låsa sig...opps.. fick skicka iväg en felanmälan igen. Får väl snart en såndär sur lapp i brevinkastet att jag ska sluta mangla..haha..

Hoppas på en lyckad vecka med ett leende på läpparna!♥

home

Hemma och slöar...

Är fruktansvärt shoppingsugen. Inte bra eftersom jag planerat att åka och handla imorgon...isch! Det är mycket jag skulle behöva men det är både dyrt och tråkigt att inhandla, vill hellre shoppa lite snyggt och roligt. Det tråkiga är nya vinterkängor, tycker inte alls om att köpa vinterkängor, detta är pga att det inte existerar ett par snygga. Jag vet att det är själva funktionen som är poängen men jag kan inte hjälpa att tänka på hur de ser ut på foten..Detta kommer jag naturligtvis att skjuta upp tills mina tår får frostskador :) Varma kläder skulle jag också behöva, men det är trist. Vill hellre ha klänningar m.m. Haha...sånt som jag faktiskt använder...ett par gånger i året just nu kanske. Har vardagskläder högst 10 minuter/dag. När jag går till och från jobbet. Resten av dagen är det arbetskläder och myskläder eller träningskläder. Men shoppa är alltid kul ändå..

♣ Mina muffins blev förresten en mindre succe på jobbet :) Flera trodde de var köpta.

♣ I torsdags försov jag mig men vaknade otroligt nog i tid. Hade glömt att sätta klockan på ringning men vaknade av ett ryck 06.50 och hann på jobb hur bra som helst. Hade tur där, eftersom jag på helgerna lugnt sover till 10-11.


hepp

Då är det ledighet igen. Underbart men trist. Gulle jobbar helg....igen. Längtar till nästa helg då vi får vara lediga ihop!!! Ett tag sedan. Blir extra mysigt då. Måste ta ut lite timmar också, skönt att vara ledig lite mer, tror det blir halvdag nästa fredag. Ja, så får det kanske bli. Det ser jag fram emot.

Nästa vecka hoppas jag att jag kan se lite klarare. Bildligt sagt men mer blir det inte.

Livet vore verkligt trist utan känslor

det går nog..

Dagarna susar förbi och jag jobbar mer än jag borde. Idag var sista vaccinationsdagen, vilket betyder att jag kanske får sluta tidigt de dagar som jag faktiskt ska få sluta tidigt... I längden blir det lite tungt att jobba 9,5h varje dag. Men jag klagar inte så länge jag har jobb!!

Är just nu inblandad i en inre konflikt inombords. Det är inte lätt att vara ung OCH vuxen. Den kombinationen kan ibland stå en till last. Jag skulle just nu bara vilja njuta av min ålder och känna glädje över den. Haha..låter som någon äldre dam, men sanningen är att den äldre damen och jag har ganska mycket gemensamt på tal om att leva med sin ålder och inte emot den.

Sånt är livet... upp och ner och hit och dit.

Ingen har någonsin sagt att livet är lätt. Men det är det som gör livet.

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0