På g igen

Idag var första dagen på gymmet efter förkylningsstart. Har bara varit ute på promenad sedan jag blev förkyld. Fastän jag inte varit så dålig så tar det på att gymma med bihålorna helt igentäppta och trötthet i kroppen. Bättre att gå ut och gå i friska luften! Men, idag var jag tillbaka in i träningen. Skönt men jobbigt! Det kommer att kännas lättare på tisdag igen, som turen är! Vi (jag och Johan) kör varannan dag gym och promenad. Det är en bra variation. För min del kan det också variera mellan styrketräning eller pass. Det beror på vad som går när vi är där, är det t.ex. afrodans så brukar jag gå på det istället för att styrketräna. Det är bra med lite variation för min del, annars skulle jag nog tröttna.
 
Ny arbetsvecka imorgon. En kollega jobbar sin sista vecka, sedan blir det nya äventyr för henne. Trist, vi började samtidigt i somras och det har verkligen varit roligt att arbeta med henne. Men, man vet aldrig. Det kan vara bra att ha kontakter i andra städer, om det skulle vara så att vi fyttar på oss en dag.

Hängigt

Förkylningstider. Även på jobbet är vi drabbade och jag har haft problem med snuva och bihålor. Har trots det varit för frisk för att stanna hemma men för trött för att orka träna på gymmet. Sådär segt alltså.. Nässprayen är min bästa vän sedan en vecka tillbaka :)

Mitt Afrika...ett smakprov. (bilder tagna av mig och Johan)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tillbaka

Så, då var den resan förbi.
 
Vi har fått se otroligt mycket och resan har varit helt perfekt! Vi är väldigt nöjda.
De dryga två veckorna kändes längre i och med allt vi fick uppleva men samtidig gick det snabbt och den efterlängtade resan var helt plötligt över. Nu är det bara att börja längta till Tanzania igen. :)
 
Att komma tillbaka "hem" känns blandat. Jag trivs med jobbet, lägenheten och vännerna vi har här. Men, samtidigt vill jag vara utomlands och se något nytt. Behöver inte vara hur länge som helst utan 6mån-1år skulle räcka. Livet här lunkar liksom bara på och att få vara på en annan plats med en annan kultur utvecklar och bidrar till nya perspektiv. Så tycker jag i alla fall. Fick verkligen mersmak av att åka bort märker jag...
 
Har massor av bilder, ska gå igenom dem och sätta upp några sen.

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0