pyssel

Tvättar och pysslar. Har kokat ägg inför påskfrukosten som vi ska ha på jobbet imorgon, passade även på att pyssla lite så jag målade alla ägg i olika mönster och bilder :) Mys!
 
Det blir lite plock, invänta mitt hjärta som fortfarande är på jobb, hämta tvätten och sedan blir det nog dags för sängen så att man orkar med morgondagen.
 
Idag har jag och min älskling varit tillsammans i hela 8 år! Fantastiskt! Det pirrar fortfarande i magen och jag tycker att jag vunnit högsta vinsten på lotto! Därför ska jag ju gifta mig med honom också! ♥
 

bling bling

Var och skulle hämta ut min ring idag. Åh, så fin den är!!! Lite kassabeskymmer och ringen fick vara kvar i butiken ett tag till :) Hämtar den en annan dag när kassan vill samarbeta med butikspersonalen. Men, verkligen bling bling! Så fiiiiin!
 
Gulle hämtade sina kläder idag. Jag kommer att säga "Ja" till en väldigt stilig man! ♥
 
Solsken på ballen. Det blev premiär med eftermiddagskaffe på ballen, jackan var på men solen värmde i ansiktet! Underbart!

tvätt

Tvättdag, verkligen. Har varit till tvättstugan 6 gånger idag och måste dit igen innan jag är klar för denna gång. Bokade två pass efter varandra. Har passat på att tvätta en hel del som legat längst ner i tvättkorgen... Vi har ju en tvättmaskin i läggan också men det är ju smidigt att kunna torka allt direkt och bara vika in i garderoberna igen.
 
En slapp söndag för övrigt. Tar det lugnt. Väntar på att dagarna ska gå snabbt så att det blir påsk och ett besök till ön.

beställningar

Idag har vi fixat Johans kläder! Vad snyggt och stiligt det blir! Wow, säger jag bara!
Jag har även beställt min fina ring idag, nu bara väntar jag på att få den på fingret ♥
 
Resten av dagen kommer att spenderas i läggan. Fotboll på tv, gulle i soffan, jag lite halvt rastlös pysslande och sedan blir det att laga pizza! kan väl inte bli bättre?!

Lyckliga jag!

 
En underbar dag att vara ledig på!
Lägenheten är städad. Klänningen är nu beställd!!! Jag provade endast den och kvinnan i butiken var alldeles till sig, så fin den är! Jag känner mig verkligen som en prinsessa med den på! Nu är det bara att vänta några veckor till min klänning kommer, då är det dags att prova med skor så att den kan sys upp.
Tog en promenad igenom stan i det vackra vädret! Trots kyla kändes det som att våren står på tröskeln!
Om någon timme blir det bodypump innan det är dags för fredagsmys!

vardagslivet, och annat...

Jobb, träning, mat, kort stund i soffan sen sova. Sen börjar det om.. Ja, så är väl vuxenlivet :) Just nu känns allt mycket lättare i alla fall i och med ljuset tror jag. Det är inte mörkt när vi åker till och från jobb längre!! Och fåglarna kvittrar, DET betyder mycket för mig!
 
Men veckorna går jättesnabbt nu tycker jag. Har räknat veckorna och blir lite pirrig och förväntansfull!
På fredag blir det att prova klänning igen, kanske göra beställningen nu och sedan beställa ringen. Johan ska också titta på kläder under helgen, tror jag. 
 
Dethär med att prova klänningen... På film är man ensam i en butik tillsammans med vänner och familj, några dricker bubbel m.m. Verkligheten är inte så kan jag ju meddela. Om man inte bokat tid utanför öppettiderna förstås, då kanske man är ensam i butiken, men annars är det ju ofta andra som ska prova och titta. Sen ska ju vänner och familj ha möjlighet att följa med också, och det fungerar ju inte, då skulle jag aldrig få en klänning!  I den butiken som jag provar här i Karlstad är det väldigt trevlig atmosfär, fina tapeter, en fin spegel med guldram, en härlig soffa mitt i rummet och en massa vackra klänningar runt omkring. Så det är nästan, men inte riktigt, som på film... Kanske om jag skulle haft någon vän med mig?? Men, jag njuter helt och fullt av att prova dessa fina klänningar trots att det bara är jag och kvinnan i butiken :)
 
Imorgon är det min fredag, är nämligen ledig på fredag! Härligt!
 

Jag har nog bestämt mig

Nu har jag nog bestämt mig för både ring och klänning! (ev. skor också)
Vi var till Bröllopspalatset i Degerfors idag på förmiddagen och tittade på kläder åt Johan och klänning åt mig. Vi åkte därifrån utan att ha köpt några kläder. Men, det var bra att vi åkte dit för att se deras urval, vilket var helt ok men det skulle bli alldeles för dyrt och komplicerat att beställa kläder därifrån. Jag hittade en vacker klänning men den var flera storlekar för stor så jag kände att detta blir ett alldeles för stort projekt att lyckas sy in och korta ner... Har en favoritklänning från butiken i Karlstad och ska dit igen och prova! Men när jag tittar på bilderna på telefonen så har jag nog redan bestämt mig :) Jag har låtit det smälta lite och nu känner jag att en av de klänningarna nog är "den rätta" för mig. Samma sak gäller ringen, den ska jag beställa nästa helg! Johans kläder ska vi fixa från ett annat ställe, det fanns inte så mycket att välja på för hans del idag.
 
Solen skiner i Karlstad. En härlig promenad har vi hunnit med efter vår lilla utflykt. Fotboll på tv och en sovande Johan i soffan ;) ♥

stadsutflykt

Slutade tidigt och tog bussen från jobbet. Hoppade av inne i stan och promenerade in till smyckesbutiken. Där tittade jag på ringar igen. Nu tror jag faktiskt att jag hittat den som jag verkligen vill ha!! Ska låta det smälta en vecka till, sen blir det beställningsdags :) Så kul!

vila

Efter en tuff start på veckan så gick resterande delen av veckan ganska bra.
Gulle blev dunderförkyld med feber men har jobbat trots det... Helgen har således spenderats i soffan. För min del blir det bodypump om en timme på gymmet, har inte drabbats av Johans förkylning ännu!
Solen skiner i Karlstad och det är plusgrader! Underbart! Synd att det blåser så mycket bara, det var lite för kallt att sitta ute på ballen... Men snart så!

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0