Snart lyfter vi

Ja, inte riktigt än men jag har börjat packa nu 😊😎


Räknar ner

Vi kan räkna ner till första solresan med Alice. Det ska bli så kul att åka på semester tillsammans! Spännande att se hur hon sköter sig på flyget och vad hon kommer att tycka om Thailand! Åh, underbara värme! Som jag längtar! 

Det ska även bli intressant att höra hur det gått för Leia som kommer att bo borta under vår resa. Lillfis som älskar att vara hemma med oss. Japp. Lite nya utmaningar i samband med resan alltså! Tror att det kommer att bli kanon för både oss och Leia! 
Nu är det bara att börja plocka fram saker som ska med och sedan packa!!!! Är ute i ganska god tid då det dröjer någon vecka men då har jag möjlighet att inhandla saker som jag kommer på att fattas. 

Mysig helg annars. Morgonpromenad både lördag och söndag. Det var verkligen vackert igår när solen gick upp under promenaden! 

Första dagen

Blå himmel, sol och skön temperatur ute! Vad mer kan man begära av dag ett?! 

Promenad längs älven blev det innan lunch. 
Tvätten är på tork i tvättstugan och lite julprylar plockas bort. Jag tycker det är skönt att börja städa undan julen när det nya året börjar. 

Igår kväll vaknade fröken en stund innan vi tänkte gå ner till stranden för att se på stadens fyrverkerier. Vi skålade in det nya året innan vi traskade ner. Alice satt inbäddad i vagnen med mössa och hörselkåpor på och fascinerades över skådespelet på himlen. Jag var såld som vanligt. Det var verkligen jättevackert och jag trodde flera gånger att det var slut när det sedan kom ännu fler och finare ljusfenomen över himlen. 
Efter skådespelet gick vi hem, myste i soffan en stund och gick sedan och la oss. Jättemysig nyårsafton! 

1a Jan 2017

Skriv inläggstext 

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0