Åland

Ledighet. Jul. Familj. Vänner.

luciafirande på vårdcentralen

Igår vad det ju lucia. Jag och en kollega kom på att vi skulle ha ett luciatåg för några veckor sedan. Vi samlade ihop ett gäng och så har vi i all hemlighet planerat och övat. Vår lucia var en av våra doktorer. Han inhandlade luciaklänning och peruk och fick ha kronan. Det blev verkligen lyckat!! Vi skred in i personalrummet och sjöng några sånger. Sedan gick vi ett varv i väntrummen också, gissa om patienterna blev förvånade!! Jag tror att de blev mest förvånade över att doktorn var utklädd..haha.. Så kul & mysigt! Jag fick en fin bild på mailen men kan inte ladda upp den här då jag inte är säker på att det är ok för alla som är med.
 
Idag började vi dagen med att gå till gymmet - skönt! Sedan har det varit lite städning och plock. Ikväll är vi bjudna på middag!!
 
En vecka kvar, sedan blir det "jullov" en vecka!! Ska bli så skönt att koppla av lite!
 
Paketen håller på att slås in och några är kvar i affärerna, ska försöka få dem köpta i början på veckan.
 
Visum är klart. Bara att kolla alla papper och börja planera för packningen sen!! Jiihuu.. det börjar närma sig äventyrsresan (som är så planerad som den bara kan bli...haha...)!

lugnet har lagt sig

Jobbade extra på jouren imorse, 8-14.30. Mycket förkylningar är det nu kan jag säga...det blev en hel del provtagningar. Men, det rullade på i lagom takt, passligt på en söndag.
När jag gick imorse var det två stycken trötta män som låg i varsit rum och snarkade. Ingen la märke till att jag steg upp och pysslade.
När jag kom hem möttes jag av en fortsatt trött man som låg i soffan och pustade ut efter helgens bravader. Den andra mannen hade satt sig på tåget med resten av grabbgänget, på väg hem. Min man ligger fortfarande kvar i soffan och pustar :) Och, tittar på fotboll så klart.
 
Jag har vilat en stund, underbart skönt! Det är verkligen en skön helgsysselsättning, vila när man känner sig lite trött. Tvättmaskinen snurrar i badrummet. Grejar lite, funderar på julklappar och julkorten som ska skickas m.m.
 
Imorgon är det en ny vecka med nytt journalsystem och således nya, spännande utmaningar! Hej hopp glatt humör!

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0