snö

Den första snön föll imorse...usch. Det var bra att den smälte direkt den träffade underlaget! Jag är inte redo för den vita vintern riktigt än...
 
 
Vi har haft besök i början av helgen, av Johans föräldrar. Trevligt! Vi åt ute i fredags, på restaurang Frost! Bra service och riktigt god mat! Det var bra att jag bokade bord ett par dagar innan för det var helt fullt.
 
Igår var det en skön slappardag, men konstigt nog fick jag mycket gjort då! Hann tvätta och städa lite samt åka och handla inför veckan. På em var det fotboll på tv:n och senare på kvällen blev det mys med tända ljus, film och godis!
 
Idag har vi varit till gymmet och tränat på förmiddan, skönt att börja söndagen så! Långkok på spisen och senare blir det att gå ut och få lite frisk luft!
Kan säga att grytan som puttrat på spisen hela em är riktigt mustig och god! Har även rostat lite rotsaker i ugnen, det blev också riktigt gott till grytan.
 
En fullspäckad vecka väntar. Jobbar fulla dagar alla dagar och på fredagen avslutar jag arbetsveckan med att även vara kvar på jouren på kvällen. Lika bra att köra på i full fart när man ändå ska jobba. Annars är det lite surt att jobba om det är tänkt att man ska sluta tidigt el vara ledig tycker jag.
Går ofta genom parken till/från jobbet, mysigt!
 
 

inte så pjåkigt...

Ganska mysigt med hösten för tillfället! Så länge löven är kvar på träden och lyser med sina vackra färger!
Igår var jag med arbetskollegorna ut och åt tapas. Det var jättetrevligt! Kul att umgås lite utanför jobbet också så att man lär känna varandra lite bättre.
Ikväll ska jag möta upp svärisarna på lite mat, de har höstlov. Imorgon blir det restaurangbesök med dem också, men då är även Johan med, han är på arbetsresa idag.
 
Vackra älven!
 
Utanför mammas hus!
 
 

Mina fina...

Åland levererar som vanligt! Underbart väder, träff med bästisarna, gudbarnen, bästa mormor! 
 
 
 
 

hösten är här

 
Frisk luft och vackra färger. När hösten är så här är det helt ok. Jag försöker njuta av nuet. Har alltid lite melankoli när jag tänker på att löven snart är nere på marken och träden står nakna och kalla. Kylan blir värre och mörkret... Usch! Ska inte tänka på det nu.
 
Dagarna rullar på. Jobbet är kul! Nu är det en hel del på jobbet i och med att vi ska byta datasystem. Det betyder att det kommer att bli lite kaos och längre väntetider. Men, så är det. Ska man göra saker bättre så får man acceptera lite gropar på vägen. Jag tror att det blir bättre sen, bättre överblick och lättare att få rätt information.

Vi var också med jobbet till ett träningcenter där vi tränade akutsjukvård! Häftig dag! Vi tränade olika senarion med dockor som kunde andas m.m. Vi blev observerade och till och med filmade. Vi grejade det bra i min grupp! Men, vilken koncentration och fokus! Hade en ordentlig huvudvärk i slutet av dagen.
 
Mamma var här och hälsade på förra helgen! Mys! Vi gick på stan, fikade, åt god mat, gick på museet och såg den internationella utställning "1001 inventions" som verkligen var sevärd! En lyckad helg! ♥
 
Igår var jag på scrapbookingmässa. Köpte lite pyssel åt mamma. Det var synd att det blev en miss där med hennes besök och mässan, men vi satsar på att pricka in både besök av mamma och mässa sen i vår :)
 
Söndagen har börjat med en tidig morgon i och med Formel 1. Frukost, kaffe. Senare blir det gymmet och en sväng på stan.
 
Kommande vecka blir kortare, 4 arbetsdagar. Ska ta en sväng till ön. Har inte varit där sedan juni, så det är väl dags.
 
 

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0