busis



städlördag

Oj, vilken vecka. Har haft full vecka, det vill säga långa dagar alla dagar. Folk är förkylda. Det märks på vårdcentralen kan jag säga. Det är nästan det enda som cirkulerat under februari månad, men februari är ju strax slut och mars kommer morgon så det borde vända så småningom :) Sen kommer ju allergisäsongen förstås...men det är några veckor dit i alla fall!
 
Idag bev det ändrade planer då gulle var tvungen att sticka på jobb. Det får blir en städlördag eftersom det är något som inte prioriteras när man varit på jobb hela dagen och är trött i huvud och kropp.
 
Gulle-Leia väckte oss med sitt prat redan vid 04 morse!! Var tyst någon timme och pratade igen vid 05, 06 och 07....hon är i en bus- och pratperiod igen. Man blir smått galen när man har sovmorgon och hon kommer och piper och trampar.... Sen när vi äntligen stiger upp, då går hon och lägger sig under täcket i sängen... Elakt! Haha...men man kan inte annat än älska henne för hon ser så oskyldig ut. Tur att jag är så morgonpigg nuförtiden!
 
Bageriet här på Kasernhöjden öppnar kl 08 och jag var där 08.30. Det skulle jag inte ha orkat tidigare.
 
Näpp, nu blir det städdags så att det är gjort!
 
 

en vecka

Veckan har vekligen gått snabbt! Imorgon kommer mitt gull hem igen efter en veckas skidning med grabbarna. Leia har legat på hans sida i sängen hela veckan och emellanåt har hon nog funderat på vart han tagit vägen då hon gått runt och jamat.... Jag är bra att gosa med och helt ok att leka med men Johan är nog den bästa lekkamraten tror jag, samt den tryggaste att sova med, tätt intill. Jag duger mest på dagen. Men vi har haft det mysigt hon och jag!
 
Skönt med lördag! Tog sovmorgon... mina mornar är ju ganska tidiga trots att jag får sova. Vaknade av Leia vid 6 imorse men hon fick vänta utanför sovrummet då och jag sov till kl 8 och sedan slumrade jag till 9! Rekord senaste veckorna! Har hunnit tvätta i tvättstugan och varit på en timmes promenad innan lunch! Tala om att man hinner fånga dagen när man alltid vaknar pigg på helgen :) Min promenad skulle kanske inte tagit en timme om det inte vore så att skogsvägarna var fruktansvärt isiga och jag var så sugen på lite skogsluft så jag tog mig igenom en kortare skogspromenad. Skönt var det i vilket fall!
 
Senare blir att cykla till butiken och se vad som ska inhandlas, inte mycket, det som får plats i cykelkorgen.
 
Annars rullar det på i lagom takt, något långsammare nu av en viss orsak. Det är spännande tider som väntar.. eftersom vi kommer att bli tre stycken i sommar. Mår bra och känner mig förväntansfull men samtidigt nervös och rädd inför allt det nya. Precis som det ska vara med andra ord ♥

tjejvecka och grabbvecka

Imorse efter en riktigt god frukost som bestod av nygräddade plättar så åkte grabbarna till Trysil för att vara där hela veckan. Jag och Leia håller ställningarna här hemma och har tjejvecka.
Har precis kommit från gymmet nu och ska äta frukost nr två!


i snöstorm

Ute snöar det för fullt. Jag och Leia är inne och myser. Vi har varit ensamma hela helgen men i eftermiddag kommer J hem igen 💜
Min rytm just nu är att vakna tidigt, vid 8. Ja, det är tidigt i jämförelse med tidigare. Sedan är jag dödstrött vid kl 20 på kvällen och har lagt mig vid kl 21-22 senaste kvällarna. Det betyder att jag måste få allt gjort på dagen när jag är pigg helt enkelt. Det är ändå ganska skönt att ha en sån rytm. Jag vänder ju inte på dygnet på helgerna 😉
Dagen är oplanerad, kanske ett gymbesök och lite pyssel inne.




emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0