fridfullt

Ligger hemma i mammas soffa och tittar på film. Leia ligger och myser bredvid.
Julafton blev riktigt mysig. Vi var i stan.
Idag är Johan med sina grabbar och jag slappar med mamma och kissen. Mamma och jag hälsade på farmor idag. Det var trevligt!
Hittills är det verkligen en lyckad julledighet!

julen



På väg till ön för att fira jul. Mysigt! Det kommer däremot att kännas lite tomt när jag inte kommer att åka till mormor och hälsa på... Mormor är nämligen i himlen. Hon är med i hjärtat! 💖
Det är en fin morgon idag och livet känns värdefullt!

julklappar

Det verkar som att det är flera som varit snälla i år. Många klappar att ta med till jul!


I år har vi en gran



Leia hade svårt att låta den vara ifred igår men hon lugnade sig sen och nu har hon matskålen och vattenskålen under granen. Jag flyttade hennes skålar först men det var inte populärt. mys.

en extra semesterdag

Ja, idag blev jag hemma från jobbet. ofrivilligt faktiskt, är helt slut efter gårdagen. Piloterna strejkade igår (och idag) så vårt flyg blev inställt från Budapest. Vi började med att köa i fyra timmar på flygplatsen. Sen blev vi bokade på ett flyg till Riga och sen till Stockholm. Från Arlanda visste vi inte hur vi skulle ta oss till Karlstad. Det slutade till sist med en hyrbil inatt. Sov till klockan 10 idag. Är helt mör men glad över att vara hemma. Leia är väldigt nöjd över att vi är hemma igen.
Jag skulle ha dåligt samvete över att vara hemma om inte jag hade världens bästa kollegor som messade att jag skulle sova ut och att en vikarie är inringd! 💜

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0