100% räcker inte

Ikväll ska jag gå med min kollega på kvällsjouren. Ska hoppa in på något extrapass ibland har jag tänkt. Att jobba heltid räcker tydligen inte för mig.. :) Vill jobba lite mer. Det är lite annorlunda än på dagen så det ska bli kul med omväxling. Slutade tidigt enl schema idag så fick ju cykla hem och slappa ett par timmar innan jag cyklar tillbaka och fortsätter :)
 
Våra tackkort har kommit och kommer väl inom en snar framtid att skickas ut till alla som på något sätt deltog i vårt bröllopsbestyr! ♥
 
Livet rullar på. Äntligen ska vi ha en lugn helg för oss själva. De senaste x-antal veckorna har vi haft program varje helg. Det är kul med program men en tom helg är bra att ha ibland.

Åh, helg!

Har haft min korta vecka..Alltså kort dag både torsdag och fredag, torsdag enl schema, och så fick jag sluta tidigare igår! Härligt! Igår var det ju underbart väder och idag likaså!
 
Mitt gull fick åka till jobbet idag, stackarn. Men, han kommer hem passligt till kräftskivan vi ska på! Kommer att bli jättetrevligt! Vi har fixat förrätten som blir en laxröra på olika knäckebröd, mums!!
 
För övrigt så har jag fortfarande beslutsångest över vilket tackkort vi ska skicka... månaderna går..men mitt mål är att få det bestämt imorgon!!
 
Vi har förresten även bokat bröllopsresa...vet inte om jag skrivit det tidigare men det är bokat och blir i januari. Kan bara säga såhär "Jambo! Jambo bwana! Habari gani? Nzuri sana!"  :) :)
 

Städa..

Jättetråkigt men måste göras... Igår var jag på ett yogapass på gymmet. Jätteskönt verkligen! Men, idag har jag träningsvärk på överkroppen och bestämde mig därför för att det fick bli en mellandag med städning och plock istället. Imorgon blir det nog afrodans på gymmet :) Har höga förväntningar på att det ska vara kul!
 
Funderar på förrätt till helgens kräftskiva... Något som går lätt och som kan tas med hemifrån.

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0