på sjön

leker med oljekritor idag.


nyponros



luftat tankar & själ



fräscht

Pall på pall.


pysslar

Har varit på gång hela dagen. Blev för en stund sedan klar i tvättstugan.... tänkte inte göra mer idag men så såg jag pallen som jag planerat att måla och började med det. Jag tror att det blir bra.


flyttat in

Olivträdet har fått flytta in, får se om det överlever ett år till.


fredagsmys

En kopp kaffe efter jobbet och nu är jag fast i soffan med gosfia. Hon är ju så mysig! Hon har ju bara sovit hela dagen och är ju såklart jättetrött och måste sova lite till.. Hihi..


slött

Alla element är igång. Regn och kyla ute. Ska snart lämna soffan och spendera en timme på gymmet.


mys

Inga planer denna helg, bara ta dagen som den kommer. Skönt! Vi passar på att njuta av solen och värmen för snart kommer kylan enligt meteorologerna.
Leia hade det riktigt mysigt på balkongen igår när solen sken.


röstat

Trots att jag inte är svensk medborgare så har jag gjort min plikt och röstat. Får rösta inom kommun och landsting, vilket också är viktigt! Jag kan i alla fall påverka där jag bor och det är ju viktigt!

prickig kjol



ute och äta

Ikväll åt vi och (kanske det viktigaste på detta stället) drack vi god öl, på Ölrepubliken. Lite annorlunda men trevlig restaurang.

Vinga fyr, Göteborgs skärgård







I love it

Nu sitter vi på bussen på väg till Göteborg. Vi skulle ta tåget för två timmar sedan men det blev ju såklart inställt... Men nu hoppas vi att resten av helgen blir lyckad!!

kör

Snart dags för veckans körövning. Känns så bra att jag börjat igen! Nu är det gospel!!!

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0