slutminuten

En intensiv vecka når sitt slut. Det känns! Vi har varit ensamma och nu längtar vi efter pappan i huset. Han kommer imorgon. Trött i huvudet pga mycket som cirkulerat, dåligt med sömn  (sover alltid sämre utan J) och en del annat vardagspyssel. Tur att jag har världens härligaste tjej här hemma som gör att man orkar med allt och sig själv 💖

stanna tiden

Vilken mysig helg vi haft! Vi har varit på loppis och sångstund, vilket var väldigt uppskattat av både mig och fröken. Annars har vi grejat på med det ena och det andra. Tagit det lugnt och lekt en hel massa. Vi har varit på korta turer utomhus ,  slött väder. Men det finns ju mycket man kan hitta på inne! 
Inga skrik och slänga sig på golvet under hela helgen, utan glada miner och många kramar! Kärlek till 110% 

höst

Regn och rusk. Hösten är verkligen här, både med sina vackra löv men också med mörkret och det ruggiga vädret. 
Tjejhelg denna helg. Nä, inte jag och vänner. Jag, A och Leia såklart. 
Imorgon ska vi bege oss till en barnloppis och sångstund. Hoppas även på uppehåll så att bruttan kan leka ute. Hon kan leka i alla väder men jag börjar frysa ganska snabbt. 
Fredagsmys. 

innemys

Vi har besök den här helgen. Alice gudfar. Trevligt! Alice är så förtjust i honom, leker och pratar. Vi har varit inne hela dagen faktiskt. Först bus och sen åkte grabbarna för att kolla hockey och då slängde vi oss på soffan. Jag fick egentid och tittade på reprisen av Skavlan och sen hann även jag blunda en stund. Mys för hela slanten. Kan få lite dåligt samvete över att inte vara ute men vi brukar vara ute en stund varje dag annars. Vädret lockar inte heller idag. Det är kallt i blåsten, hujj! Tur att man kan hitta på en massa roligt för en ettåring inne också! 

vab

Idag blev det vab-dag. Höstblåsor är orsaken men imorgon återgår vi till vanlig dag igen. Det var värst igår eftermiddag och kväll. 
Vi har passat på att mysa och vara ute i friska luften lite. En riktigt bra dag trots blåsor hos lilla pyre. 

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0