korta veckor

Vabbande igen. Nu är det fjärde veckan som kommer att bli en kort vecka. Bobborna avlöser varandra just nu. Typiskt för första året på förskolan...sjukdomar. 
Mysigt emellanåt men såklart så är det ju påfrestande för lilla damen. Tänder är på gång också , som en extra krydda. 

ett stort steg

Första gången jag och min lilla plutt är ifrån varandra inatt. Känns pirrigt, lugnt och kul. pirrigt att höra hur hon haft det med pappa ett dygn. lugnt för att jag är gift med världens bästa pappa till min dotter som tar hand om henne och kul för att jag får sova en natt för mig själv samt njuta av lite spabad! Jag är på planeringsdagar med jobbet. Annars skulle jag säkert ha skjutit på denna "första natt". 
Njuter och funderar på hur dom har det där hemma. Min lilla familj! 

brrr

Kylan är här. Det är inte många minusgrader men det känns kallt. Jag kan än en gång konstatera att jag inte är gjord för kyligt väder eller vinter. Det, plus barn, vagnen som ska knuffas i snö och alla kläder är inte en trevlig kombo. Det trista är ju att trots alla kläder så står jag ändå och fryser. Fy! Tur att jag inte jobbar med något som kräver att jag ska vara ute på vintern. Det räcker med att pinas en stund för Alice skull. 
Vabbar idag. Som säkert många andra. Gäller att få dagen att gå utan för många arga stunder, som det lätt blir när man kommit på att man kan testa och bestämma över saker men mamma kanske inte håller med....haha..Det är en bestämd dam vi har, men det är en bra egenskap. 


bryta mönster

Nu ändrar vi lite på gamla vanor. Alice får vila med Johan så att hon inte har mig och suget efter amningen. Lugnt och stilla från sovrummet , ingen gråt, pappa duger! Hurra för oss alla! Jag är i soffan med den andra gosfian 😊 
Just nu blir jag nästan förvånad över hur klok Alice är! Hon kommer på nya saker dagligen och förstår så mycket! Stolt som en tupp över vår lilla pärla ! 

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0