Påsk och annat

Påsken spenderades på favoritplatsen, Åland. Underbart väder och härligt umgänge!
 
Några dagar in på förra vecka så gick frysen sönder. Vi har nu varit utan kyl/frys i 5 dagar och jag måste säga att det är knepigt. Men, det går. Imorgon kommer vår nya! Maten räddades genom att låna frys och kyl på jobbet! Det är märkligt vad beroende man är av att kunna kyla ner sina matvaror. Det blir en hel del matvaror som man inte kan ha hemma eftersom det ska hållas kallt.
 
Under helgen som gick inhandlade vi inlines. Jag ställde mig på ett par för allra första gången, någonsin. Johan var ju proffs redan efter 2 minuter eftersom han åkt tidigare. Gav människor i min omgivning ett gott skratt i och med min obalans och långsamma åk - det bjuder jag på! Åkte lite för länge första gången bara. Åkte i ca 1,5 timme och orkade sedan inte ta mig tillbaka till bilen...haha...Johan fick hämta mig sen. Blev otroligt trött i fotlederna och till sist kunde jag nästan inte stå eller åka, hade både ont och balansen fanns inte överhuvudtaget. :) Men, det var riktigt kul och jag ser fram emot nästa åk! Ska lära mig att vända och bromsa nästa gång!

Helg

Jobbade långdag idag (brukar ju kunna gå vid kl 15 oftast). Var klar efter kl 17. Gjorde lite ärenden på stan och cyklade hem i det härliga vädret! Underbart när solen skiner och himlen är blå!
Gulle är och tittar på hockey (som de flesta andra) ikväll. Själv ska jag placera mig i soffan och bara slappa!
Det har varit en intensiv men bra vecka och nu ska det blir skönt att vila lite!

London 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nöjd

London var verkligen en positiv överraskning! Grym stad! Trivdes verkligen där!!
Hemresan blev dock dryg. Flyget hem gick helt okej men tyvärr missade jag morgontåget imorse. Min klocka hade ställt om sig till vintertid under natten, vilket jag inte visste när jag vaknade. Min systers väckarklocka ringde inte alls. Sån otrolig otur! Jag som skulle vara hemma på förmiddagen och få lite gjort. Istället blev det ju ett dyrare tåg som jag sitter på i skrivandets stund. Men, hem kommer jag ju i alla fall och ingen större skada skedd.

På tåget

Sitter på tåget påväg mot Stockholm och sedan Uppsala. Imorgon blir det morgonflyget till London! Kul! Har inte varit i London än så det ska bli riktigt trevligt med en ny stad att lära känna lite :)

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0