verklighet




Alla delar till sängen har kommit och väntar på att monteras! Jag tror att det kommer att bli jättefint!
Igår var vi på en informationskväll på sjukhuset, om förlossningsavdelningen m.m. Så det börjar bli "på riktigt" nu, vad som komma skall... På torsdag börjar föräldragruppen också.

ork

Andra dagen som jag jobbar halvtid. Vilken skillnad i kroppen redan. Var mycket piggare idag på jobb när jag kunde vila på eftermiddagen igår. Ingen större värkproblematik i fogar och dyligt under arbetspasset. Kanske detta ger lite mera livskvalitet nu. Vi får se.
Skjutsade gullet till hans kollegor för en grillkväll el vad det nu ska kallas. Passade på att besöka min gamla arbetsplats. Lika roligt som vanligt att se alla och nu även visa upp kulan :) Kan sakna gamla jobbet ibland men trivs ju jättebra där jag är nu också!
Halva knoddens säng är här hemma i bitar. Resten av leveransen (det var uppdelat i två paket) kommer på måndag. Jag hoppas det blir bra, annars skulle det vara ett himla projekt att paketera ihop allt för att returnera, vi får hålla tummarna att vi slipper det krånglet!
Resten av eftermiddagen kommer att gå åt att vila, eftersom jag inte hunnit med det än. Umgås såklart med Leia och senare ikväll blir det att vara taxichaufför. Hade tänkt ta en sväng till IKEA innan jag kom hem men såg alla bilar som svängde av åt det hållet och bestämde mig för att ta det en annan helg, när inte alla fått lön!

lyckligt lottad

Kan än en gång konstatera att jag fått en tia till man! Så omtänksam och romantisk! Han gör många fina saker och är verkligen en klippa nu men detta är ju något konkret som jag kan visa upp och skryta lite över 💕


vila vila

Efter den fullspäckade veckan så har jag varit tvungen att vila hela helgen. Stannade även hemma idag för att vila. Var i kontakt med barnmorskan och imorgon testar jag att gå till jobbet och ser hur det går :) Ingen fara men är på säkra sidan helt enkelt. Detta med att ha en annan människa att tänka på ger en lite perspektiv. Som jag tidigare inte riktigt förstått. Varför stanna hemma om man ändå mår bra? Det har jag alltid frågat mig när andra varit hemma, men nu fattar jag. Man oroar sig redan för det lilla livet inne i magen, att den ska må bra och att allt ska vara ok. Man sätter den i första rummet nu. Skulle det "bara" handla om mig så skulle jag absolut inte vara hemma för säkerhets skull en dag. Men, som sagt, detta är nytt och då får jag acceptera det helt enkelt och vara lite extra försiktig.
 
Det jag hittills gjort på min vilodag är att ligga i soffan heeeela förmiddagen. Skönt men samtidigt obekvämt, såklart. Lite tråkigt blir det ju...men passar på att pyssla lite inne, gå igenom saker bl.a.
Jag har även passat på att slösa pengar. Har beställt den säng som vi (läs jag) bestämt mig för efter många om och men. Det är nästan en underdrift om jag säger att jag haft spjälsängsångest! Det har varit ett stort beslut fasän det "bara" är en säng. Men, nu är den beställd i alla fall och jag tror att det kommer att bli jättebra när den kommer.
 
Leia är inget vidare sällskap, hon har sovit hela dagen än så länge... får se om jag får sällskap när solen kommer till balkongen och vi kan sitta ute en stund.

tufft



Det har varit tufft denna vecka och jag längtar till helgen imorgon! Fulla dagar. Igår var jag på kurs och det var full fart hela dagen och hjärnan fick verkligen jobba med fokus... och tydligen så har man absolut inte mer energi när man är två personer i en kropp utan den lille gör att allt extra känns. Slutade tidigt idag. Tog en liten sväng via stan och sen har vi sovit på sängen. Måste samla kraft och cykla till butiken... Konstigt att man endast orkar med en grej per dag (om ens det) sen är energin helt i botten. Men mysigt är det ju ändå och speciellt när det är såhär i sängen, Leia kurrande tätt intill magen där lillfisen buffar emellanåt💓

mys

Vi bara myser nu! Trött efter en fullspäckad dag på jobbet och Leia har jag ingen aning om varför hon är trött 😊


mammig

Fåtöljmys... sötis klämde in sig i fåtöljen, hon är lite ihoptryckt eftersom jag inte kan flytta mig så mycket men det verkar vara precis som hon vill ha det.


säg inte hej....

Skulle aldrig skrivit om att Leia var trött och sov... Hon jamade hela vägen hem i bilen. Jag blev till sist tvungen att sitta med armen in i buren så att hon kunde bli klappad och lugnad. Jag vet inte varför hon klarar resan till Åland så bra men inte bilresan hem? Konstigt. Det jobbiga var att hon jamade konstant och i magen var det ett himla bökande samtidigt... japp, så är det.
Nu är hjärtat på jobb. Jag plockar och städar. Senare på dagen blir det nog en promenad!!

Tack tack

Jahapp då var den helgen slut. På väg hem efter sköna dagar på ön. En ledig dag kvar imorgon, ganska skönt ha det också i för sig, slippa komma hem på natten och åka på jobb direkt morgonen efter.
Leia sover bredvid mig här i hytten. Helt slut av resan och då har vi ju fyra timmar i bilen kvar.... hoppas hon fortsätter att sova i bilen!


Hemhemma

Igår efter lunch styrdes färden mot ön! Leia skötte sig exemplariskt hela resan förutom lite gnäll sista biten, då var det trist att sitta i bur.
Mys med frukost i mammas vardagsrum, framför tv:n.
Idag ser jag fram emot att få träffa mina brudar! 💟

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0