virus

Våra nyårsplaner har ändrats. Istället för att köra till Uppsala och fira blir det att fira hemma i Grums. Diverse mag- och förkylningsvirus har intagit vår lägenhet lagom till nyår, så att köra hela vägen till Uppsala och tillbaka dagen efter, samt ett nyårsfirande är inte riktigt det bästa i nuläget. Väldigt synd! Men så är det med dessa virus som bara kommer och flyttar in... Bara att vila och vänta ut dem.
 
Jobbade mellandagarna och det blev två lugna dagar faktiskt. Ovanligt. Bara att njuta så länge det är lugnt :)
 
Passar på att inspireras inför flytten, kollar tapeter m.m. Så Kul! Har även börjat flyttpacka i tanken nu, snart blir det att ta tag i det "på riktigt" och börja plocka och gå igenom alla saker man samlat på sig här...

God Jul

 
 
Firar en mysig jul hemma på Åland. Mycket snö ute. Alltså, jättemycket snö! Blev chockad när vi kom från Egypten, att det faktiskt var så mycket snö. Ganska mysigt är det i alla fall, nu under julen. 
 
Slagit in den sista julklappen nu på morgonen. Det blir "Tomtegröt", ett besök till kyrkan och sedan ska vi vidare in till stan och fira hemma hos Johans familj. 
 
En dag att vara tacksam och visa kärlek♥
 
 
 
"En enda sak är viktig 
och det är hjärtats lust
och att få vara samman med varandra!
Skynda dig älskade, skynda att älska,...."
 
Tove Jansson, höstvisa

Egypten

Härligt med ledighet när det är julstress hemma! Soliga dagar och god mat! Trevlig personal på hotellet är det också! Vi njuter av lediga dagar och mys!

snaaart

 
Om några dagar ligger jag i en solstol och njuter! Lite jobb och packning kvar bara...

söndagsfixande

Städning, tvätt, disk, packa, packa, packa, skriva listor m.m.m.m. Så ser dagen ut. Inte en så lugn söndag med andra ord. Packa för både semester och julfirande är inte lätt. De kommande dagarna, innan avresan, kommer också att vara stressiga. Gullet kommer inte att vara hemma mer än tisdag och jag jobbar ju som vanligt. Vi kommer sedan att träffas i Uppsala. Jag kommer att ta all packning med bilen. Så är det när man ska göra många saker på samma gång! Bara vi landar sen och är lediga så kommer det att bli lugnt och skönt tror jag. Måste få alla julklappar färdiga också, har några kvar som jag funderar på... Äh, det ordnar sig :)
 
Nu ska jag pyssla vidare här hemma. Håller också på funderar på nya tapeter till det nya boendet och annat flyttrelaterat... Kul!
 
I och med allt som händer går denna vinter ganska snabbt, vilket jag tycker om! Den här årstiden är för mig väldigt lång och tung annars. Det är den nu också men inte på samma sätt eftersom jag inte har tid att gå och känna efter riktigt. Det är bra att hålla sig sysselsatt.

lillajul

som blixten

Det går så snabbt nu. Dagarna, veckorna... Det är underbart med allt som händer! Det ger lite positiv energi till en trött vintersjäl. Vi har köpt en lägenhet inne i Karlstad. Vårt alldeles egna lilla fågelbo! Ser så fram emot att få flytta in i den fina läggan som vi hittat! Det kommer att bli så bra allting! Vi kommer ju att börja pendla till jobbet men så länge vi båda jobbar dagtid så kan vi åka tillsammans och det gör ju ingenting, i och med motorvägen så tar det ändå bara 20 minuter.

Annars. Helgen går med vindens fart. Vi har ingen snö men det är superkallt, -13,5 C ute. Brrrr.... Första advent är det i dag. Jag var och sjöng med kören i kyrkan. Blir lite besviken när det bara är halvfullt i kyrkan och endast en massa gamlingar. Just adventsgudtjänst tycker jag vem som helst kan gå på, det är ju mysigt.
 
Vi har haft en jättemysig helg i alla fall. Det är riktigt juligt inne med ljus och allt annat som hör till. Johan har också lagat en skinka som vi får äta på hela veckan...haha... men god är den! Vi köpte en liten julEn som jag klätt, istället för en gran eftersom vi inte kommer att vara här och fira jul men vill ha lite mysigt inne.
 
Köpenhamn:

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0