som blixten

Det går så snabbt nu. Dagarna, veckorna... Det är underbart med allt som händer! Det ger lite positiv energi till en trött vintersjäl. Vi har köpt en lägenhet inne i Karlstad. Vårt alldeles egna lilla fågelbo! Ser så fram emot att få flytta in i den fina läggan som vi hittat! Det kommer att bli så bra allting! Vi kommer ju att börja pendla till jobbet men så länge vi båda jobbar dagtid så kan vi åka tillsammans och det gör ju ingenting, i och med motorvägen så tar det ändå bara 20 minuter.

Annars. Helgen går med vindens fart. Vi har ingen snö men det är superkallt, -13,5 C ute. Brrrr.... Första advent är det i dag. Jag var och sjöng med kören i kyrkan. Blir lite besviken när det bara är halvfullt i kyrkan och endast en massa gamlingar. Just adventsgudtjänst tycker jag vem som helst kan gå på, det är ju mysigt.
 
Vi har haft en jättemysig helg i alla fall. Det är riktigt juligt inne med ljus och allt annat som hör till. Johan har också lagat en skinka som vi får äta på hela veckan...haha... men god är den! Vi köpte en liten julEn som jag klätt, istället för en gran eftersom vi inte kommer att vara här och fira jul men vill ha lite mysigt inne.
 
Köpenhamn:


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0