ny leksak

 

på tal om bröllopsdagen 15/6

Till morgongåva fick jag det jättefina halsbandet Champagne från Guldviva på Åland,
 
och nu till bröllopsdagen fick jag örhängena.
 
Tack älskling! ♥
Jag gav ett par nya Ray Ban solisar.

Hoho...

Här var det tyst som i graven...
 
Är påväg på bröllop på Arholma!
 
Det har varit två fullspäckade helger i festens tecken. Helgen den 13-15 fyllde mitt hjärta år, min kusin gifte sig ute på en holme Arholma och vi hade vår bröllopsdag!!! Hur mycket kärlek som helst!! ♥
 
Vackra Arholma.
Leia hade sin första ensamhelg. Min kompis kom över några gånger och det gick jättebra för henne. Nu vet vi att hon klarar två nätter i alla fall med besök.
Midsommarnatten.
Förra helgen var det ju midsommar. Då fick lillskruttan följa med till Åland. Hon var jätteduktig i bilen och på båten. Hon prata lite i bilen men var inte rädd, myste med sin mjukiskanin och kurrade en hel del. På båten var det lite läskigt när vi var på bildäck och skulle gå upp i hytten men i hytten låg hon i sängen och bara tittade sig omkring. Mammas hus tog hon över och verkade trivas, så i sommar lär det inte vara några problem med det :) Hemvägen gick lika bra!!
Midsommar firades med goda vänner ute på en stuga. Åkte hem i bra tid och på lördagen var vi ute på svärisarnas stuga, härliga dagar! Söndagen blev en vilodag och hemresa. Hann träffa släkten också!
Här ligger hon på rygg och kurrar.. Gulle!

Mys

Den här helgen har varit mysig.
Leia bara gosar...gulleplutten!
 
 
 

en vecka

Drygt en vecka har gått sedan vi fick vår sötnos. De första nätterna gav en varierande sömnkvalité men under de senaste nätterna har hon varit jätteduktig och varit tyst och inte hittat på bus. Hon sover närmast Johan och på dagen följer hon efter mig. Blir ju ganska rättvist. Hon är ett matvrak, busig och extremt gosig. Hon slänger sig på golvet med alla tassar i luften och väntar på att bli kliad på magen. Sötnos. Hon sover (tror vi) när hon är ensam, i alla fall kommer hon helt nyvaken ut till hallen när man kommer hem och gäspar stort, tvättar sig i ansiktet med lilla tassen. Hon går med på att bära sele när hon ska vara med ute på balkongen, eller så stannar hon i dörröppningen och ligger och kikar ut istället. En klok katt har vi fått. Idag ska vi träna på att åka bil.
 
Skönt med ännu en långhelg. Igår var vi ute och åkte inlines igen. Det gick mycket bättre. Jag vågade åka ner för backar (små backar) och lyckades bromsa och svänga. Balansen var bättre. Åkte en längre bit igår och nådde mitt mål för dagen! Kul!
Vi njöt av lunch ute på stan och jordgubbar med glass! ♥

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0