september, vart tog du vägen?

En hel månad har i princip bara försvunnit för mig.....hmmmm. Det har rullat på med barnen, vardagen. Johan jobbar massor så tiden går snabbt. 

Alice har börjat dansa o tycker att det är kul! Det är balett, salsa och flamenco. Elias tycker också att det är kul, dom gånger han är med, när jag måste ta med honom. 

Trädgården börjar bli vinterredo. Har endast två växter kvar som ska ner i jorden och några knölar som ska förvaras inne i garaget. Knölarna är mina Dahlior. Två får jag nog tyvärr slänga då de verkar vara dåliga, ruttna o skadade. Får se hur de andra ser ut när jag plockar upp dem. Lite kul att se om de kommer nästa år igen! 

Vissa tider på dygnet är lite stökiga och vissa dagar är stökigare Men jag upplever ändå att jag fixar föräldraledigheten bättre denna gång. Det är roligare nu....kanske för att jag ändå har sällskap av Alice. En liten person som man kan föra en (enkel) diskussion med i alla fall under dagen. Ibland blir det kanske lite väl mycket diskussioner med 3 åringen, då det ska frågas om ditten och datten...men det hör ju till! 
Sömnen skulle kunna vara bättre. Det är separationsångest hos lilleman just nu och det betyder närhet hela tiden! Vakna upp var el varannan timme, ligga nära. Mysigt men segt eftersom man blir trött av alla uppvak...går snart över som tur är. Han är fortsatt en väldigt glad bebis annars, vilket är kul! Vi går på babyrytmik och det är poppis! 

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0