en promme i solen

Det var underbart att få vakna imorse av att solen sken in i sovrummet! Dagen kan inte annat än bli bra då.

Kaffe och smörgås. Sedan en härlig långpromenad på två timmar nästan. Vi gick runt hela Grums kan man säga, ner till vattnet, isen ligger fortfarande kvar och vi såg några modiga själar som var ute på isen trots att jag tycker den ser förädiskt tunn ut...men de har väl mer erfarenhet av det hoppas jag än vad jag har.. Härligt i alla fall, solen som värmer i ansiktet och en massa småfåglar som kvittrar i skogen!

Efter lunch har mitt gull åkt till jobbet en sväng. Själv ska jag så småningom börja förbereda inför vår Thailandresa! Annat fixochtrix blir det också i lägenheten men i lugn takt såklart. Börjar med en kopp kaffe tror jag!
Längtar så efter dessa sköna sommardagar....snart få man åtminstonne njuta i 2 veckor av värmen...och sen går det nog ganska snabbt tror jag, men härligt är det med sommar-sol-klänning-grilla-ochalltmöjligtannat.

balkongpyssel





Mandarinträdet har blivit så stort så det får planteras om efter semestern, när jag orkar med det projektet. Det är lika långt som jag är och ska planteras om in en stor kruka med bevattningsrör i. Idag blev det de små blommorna som fick ny jord med lite mer näring i än den de bott i tidigare.
Lördagen fortsätter...vilken underbar dag!

premiär

Har just avnjutit första lunchen på ballen i solen! Sitter o solar en stund, kanske man lyckas få lite färg på nosen i alla fall! Älskar solen och värmen i ansiktet!

ny energi

Gomorron lördag!
Sovmorgon, frukost + kaffe, gå till gymmet, handla, plantera om lite blommor (för nu är det vår), plugga lite diabetes mm., städa.... Ja, nu är det helg och tid för allt möjligt trevligt pyssel, kanske lite måleri också :)

fredag och vår ute

Fågelkvitter och en vacker soluppgång när jag traskar över blöta och geggiga gräsmattor till jobbet...underbart att lyssna till sångerna och känna att värmen är påväg till norden. Går hem i skinande solsken och fågelkvitter. Kan öppna balkongdörren och vistas där en stund i solen, första stunden detta år!
Dessa små ting gör faktiskt att man ler lite extra brett och tackar för att man har möjlighet att få njuta av det!
Nu är det fredag, helg. Mitt duktiga hjärta, som också har helg egentligen, jobbar för fullt. ♥

det är inte klokt

Vad det går... Jobb och sen en promenad så är dagen slut, typ. Så ser det ut just nu. Mina dagar bara flyger fram. Tyvärr har kören fått stiga undan för alla mina "måsten" senaste tiden, men har planerat att fortsätta sjunga efter min efterlängtade semester! Jobbet känns roligt och just nu är jag extra taggad eftersom jag snart får vara lite ledig. Har inte haft någon längre ledighet sedan min semester i somras faktiskt, endast någon dag här och där...och det känns faktiskt. Man blir trött av 100% jobb, både i huvud och kropp. Paus måste man ha ibland. Mest för själens skull tror jag.

Detta får jag snart vara med om....längtar....


dagarna går

Tydligen..
Veckan som gått har varit riktigt bra. Jobbat och varit på kurs inom jobbet, intressant. Samma sak väntar nästa vecka, jobba och åka på kurs in till Karlstad.
Idag har jag och mitt gull varit flitiga, börjat dagen med gym och sedan åkt och handlat, kläder och mat! Jag är så glad för att sötnosen numera jobbar vanliga kontorstider (!), en tid framöver i alla fall, och är således är ledig tillsammans med mig på helgen! Kul!

Nu blir det lite vila i soffan och läsa dagens tidning. Ikväll är det melodifestivalen och tapas!

som en film

Hade en underbar helg hemma hos Mia och hennes kille i Göteborg! En riktig tjejhelg med allt vad det innebär! ♥
Kom hem med två par nya jeans som sitter snyggt och skönt. Man måste passa på och köpa när man en gång hittar eftersom det är så svårt att hitta när man verkligen ska ha jeans, då finns det ju inga som passar. Så, nu behöver jag inte köpa fler på ett tag framöver.

Satt på förmiddagståget hem igår. Lyssnade på romantisk stråkmusik och kände mig som om jag satt mitt i en gammal film...antingen påväg till eller från min älskade. Vilket egentligen var helt korrekt, eftersom jag var påväg hem till mitt gull!

bus i götet

Sitter hemma hos min fina Mia. Haft en jättebra dag och kvällen kommer att bli riktigt mysig!!

oberäkneligt

Oj, den här veckan har verkligen gått upp och ner och hit och dit. Har varit sjuk, blivit frisk, har varit glad och arg och allt däremellan gällande olika saker och lite roliga nyheter har droppat in här mot slutet. Det bästa av allt är nog att jag kommer att få spendera tid med min fina Mia i helgen! Längtar så efter skrattattacker och myspys! Att få umgås med sina bästa vänner det bästa som finns! ♥ Det kan inte annat än bli ett perfekt avslut på veckan!

bättring

Lyckades följa med på en långpromenad ikväll. Skönt med frisk luft. Känner mig betydligt bättre nu efter att ha vilat och fått komma ut lite. Efter dusch ska det bli extraskönt att krypa ner i en renbäddad säng! Underbart med rena, mjuka lakan!
Imorgon är det en ny vecka som kommer att gå jättesnabbt och som kommer att få ett mycket trevligt avslut!

hängig

Jag har fått en ny vän som jag inte alls uppskattar. Ett virus. Kände mig dålig redan i fredags och igår blev jag bara sämre under kvällen. Idag är det dock bättre än igår, men hängig är dagens ord. Blir ingen värre aktivitet idag, vilar i soffan tillsammans med mitt hjärta och grejar lite med tvätt och annat smått. Vila är ju det magiska ordet för att tillfriskna och kunna jobba imorron. Tänk att många som ringer till oss för rådgivning inte kan acceptera att det enda kroppen vill när den känner sig dålig är att vila....För att orka kämpa mot diverse virus och bakterier behöver den energi. Jopp, så är det. Nu blir det soffan igen.

Godmorgon



Solen skiner och himlen är blå. Det är kallt ute, men att solen är framme känns nästan viktigare idag.
Kaffe och frulle, sen får jag se vad jag hittar på.

fredag igen

Vad veckan gick snabbt! Jag har inte ens haft tid att ha skypedate med mamma...ojoj..men alla kvällar har varit bokade faktiskt.
Jag fick faktiskt smita en timme tidigare idag från jobbet, blev otroligt nog klar med alla måsten före fem! När det fortfarande var ljust ute! Det är ju inte så ofta det händer.
Kom just hem från en promenad. Klarade en timme sen fick jag världens konstigaste mående, illamående och annat obehagligt, så jag svängde av hemåt och gulle är fortfarande ute och traskar. Känner mig något bättre efter att ha tuggat på lite knäckis och druckit kallt vatten. Hoppas det bara var vätskebrist/matbrist :)

Helgen blir en myshelg med god mat och lite vin!

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0