kärlekens dag

Idag är ännu en kärlekens dag, min bästa kompis syster gifter sig idag. Hela sommaren har varit kantad av kärlekshändelser, det har varit flera som förlovat sig och gift sig! Fantastiskt! Hoppas alla få vara lyckliga och att vi alla klarar av att åka giftemålets berg och dalbana utan att någon av oss väljer att hoppa av under färden. Resten av livet tillsammans, en hel del vardagslunk men också spänning och äventyr där emellan! ♥
 
 
Igår var vi på grillkväll hos en kompis. Så mysigt!
 
Idag är det annars en dag i fotbollens tecken i lägenheten. Gulle ligger och tittar fotboll och jag funderar på vilka arbetsskor jag ska beställa. Behöver ett par nya då jag använt mina i 2 år och de börjar se lite trötta ut. Vill ha ett par sköna men snygga skor... Blir nog att beställa idag el imorgon bara jag lyckas bestämma mig, vilket inte är lätt för en person med beslutsångest!
 
En trevlig händelse är att min jätteduktiga syster har fått jobb på SAS + att hon har kommit in på specialistutbildningen inom ambulanssjukvård!! Grattis!! Är så stolt!
 
 

Nytt och bra

Är fortfarande i förälskelsestadiet på jobbet och tycker därför att allt är jättebra! Vi får väl se lite längre fram... Nä, jag tror faktiskt att det kommer att fortsätta att kännas bra. Det är en hel del saker som fungerar bra och som jag kände att "måste" fungera bra för att jag ska trivas och stanna kvar. Så, det är ju bra!
 
Förra helgen var vi på 80-talsfest. En kompis till oss firade 30 år med fest i en lada en liten bit utanför Karlstad. Jättekul fest! Vi dansade till nästan kl 04 på morgonen och alla hade färgsprakande kläder och fluffigt hår! Jag och Johan körde lite rockstil... Jag hade även turkosa pumps på mig sen :)
 
Denna helgen har spenderats med finbesök. Johan är på Åland och fiskar med sina grabbar. I fredags vart jag bjuden på middag hos min kompis som bor granne. Mycket gott och trevligt!
 
Igår kom Emilia och stannade till idag. Ett mysigt och trevligt dygn! Kul att få träffas igen och uppdatera sig lite! Med tanke på hennes kommande äventyr så var det en perfekt helg att träffas på, annars skulle det nog dröja ganska länge till nästa träff.... Det är kul att vi i alla fall träffas en gång/år :) Förra sommaren var jag i Oslo och hälsade på henne!
 
Solen skiner och livet känns riktigt bra!
 

dagarna

Oj vad dagarna går snabbt! Jobbet är bra och jag trivs med mina nya kollegor!
Helgen som var spenderades på en ö hos en av våra vänner. Åkte vattenskoter för första gången och det var såååå roligt! Vi simmade en hel del, ca 20 C i vattnet! Det kom åska och ösregn vilket var mysigt. Vi satt inne i stugan och såg hur det blixtrade på land, häftigt. En härlig helg, verkligen! Njuter av sommarens sista månad!

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0