långfredag

Alla vilar här hemma. Så mysigt. Speciellt efter gråtattacker som kommer nu och då...förkylning  (?), tänder, någon fas igen  (?). Svårt att säga men bara att ta det som det är.
Vi skulle ha rest till Åland och först kändes det riktigt trist att inte åka men nu är det istället riktigt skönt! Ingen stress att hinna träffa en massa folk utan bara ta det lugnt. 
Tycker fortfarande att det är lite ovant att se att vi numera samlar blöjkuponger på kylen...haha...

rock

Vi rockar sockorna idag 😀

Väntar på att damen ska vakna. När jag tror att hon inte ska sova länge så gör hon det. Konstigt. Blir en sen lunch för damen. Tur att jag ammade henne innan hon somnade.
Vi har varit på öppna förskolan och lekt på förmiddagen. Det är väl därför hon sover. Senare ska vi promenera till skogen och plocka lite påskris. 
Igår var vi till min kollega som bjöd på fika. Det var mycket trevligt och Alice höll ut nästan två timmar! Rekord. Vi satt på golvet och greja hon och jag så då gick det bra. 

barnrum

Det finns hur många fina barnrum som helst med spjälsäng på pinterest. Men, hur många bebisar spenderar tid där inne? Vi har flyttat spjälsängen till Alice rum/vårt gästrum för någon månad sedan. Men det var för att hon hade en period med skriknätter som störde Johan när han skulle jobba. Nu sover vi alla i stora sängen igen. Vissa nätter är jobbiga då jag ligger obekvämt pga klisterlappen medan de flesta nätter funkar bra. Det verkar som att närheten är viktig och då får man acceptera det. Tvingar inte henne att sova ensam i egen säng, det kommer nog såsmåningom. Men dessa vackra rum, fina och mysiga men oftast ganska onödiga i början tror jag.

Underbart ute! Sol! Vi var på rytmik som vanligt och fröken börjar bli bekväm, körde lite solosång och tränade på krypning/ålning. Sötis. 
Suttit en stund på balkongen och lekt. Vi satt längre igår för då var det helt vindstilla men idag drog det lite kallt.
Nu är det eftermiddagslur på sängen , mysigt värre 💖

dessa dagar

Inte så pjåkigt att vara mammaledig en dag som denna och bo intill ett bageri med en massa gott och bästa solväggen!!!!
Alice sover i vagnen och jag äter lunch! 

snö

Snön bara öser ner idag. Inneväder verkligen! Förmiddagsvilan blir på sängen istället för i vagnen för lillan. Mysigt! Promenad lite senare, i alla fall en sväng till affären. 
I helgen hade vi finbesök av Alice gudfar. Hon är dock fortfarande rädd för människor som hon inte sett på länge så mammas famn var tryggaste platsen. Kallar damen för klisterlappen just nu, men lite bättre har det blivit och om ett par veckor är det säkert mer spännande än skrämmande med den stora världen 😀

veckan

Mysvecka men vi har såklart saknat mannen! Vi har besökt mina gamla kollegor. Det var en lyckad överraskning. Piggade upp deras lunch tror jag 😀
Vi har haft mysiga stunder och bara lekt, slappat i sängen. Jag har hunnit plocka lite. 
Men, det största som hänt denna vecka är att jag blivit moster till ett par underbara tvillingtjejer! Helt otroligt underbart! 💕 Nu bara längtar jag tills jag får träffa dom! 

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0