semester

Har nu fyra veckor semester! Jiihhuuu! Känns så skönt, men ganska påfluget, eftersom jag brukar vara ledig i augusti när alla andra redan varit på semester. Nu är jag först. Men, som sagt, härligt med lediga dagar att se fram emot!
Blev avtackad igår av mina kollegor eftersom de flesta är på semester sen när jag slutar. Åh, så fint det var, vilka fina ord! Fick 4 kuvert, två kort (ett lycka till och ett inför bröllopet) och två presentkort som de samlat in åt mig (ett för att jag slutar och ett som bröllopspresent). Alltså, vilka fina människor! Blev helt till mig och även tårarna kom fram... Kunde inte fått ett bättre avslut inför den väntade semestern med bröllop och inför bytet till det nya jobbet :)

dags att packa..

Plockar och packar. Klänningen är inplastad och väntar på att få användas. Fick idag en fin klänning på posten som jag ska ha på bröllopet veckan före vårt bröllop.
Nu börjar några av mina fina kollegor att ge mig "lycka till" kramar inför bröllopet och inför det nya jobbet (om de är på semester när jag jobbar mina sista dagar sen i juli). Blir rörd och tårögd. Mina kollegor har verkligen varit som en familj när jag kom till Grums utan att känna en endaste en människa!
Mycket nytt år 2013. Detta är hittills ett helt fantastiskt år!!

detaljer

Nu är det dags att fila på diverse detaljer.
Har precis skissat upp ett vigselprogram i Word. Mailkontakter... En massa små beslut ska fattas som dock är jätteviktiga för själva dagen! Inhandla grejer som jag skjutit upp... Ja, en hel del smått nu som måste bli gjort.
 
Ikväll är söt i Göteborg och jag ska äta middag med min kompis/arbetskollega som råkar bo granne med mig :) Kul! Först ska jag ut och få lite frisk luft och passa på att skicka tillbaka ett paket, en klänning som var sydd enl måtten på någon som måste vara ca 175cm lång för på mig var klänningen HELT fel.
 
 

nedräkning

Idag om en månad, exakt den 15/6, blir jag fru Isaksson. Känns pirrigt och spännande men samtidigt helt lugnt och tryggt. Vi har varit tillsammans i 8 år så vi känner väl varandra ganska bra nu :), men att gifta sig är ändå att gifta sig, det är stort!
Bordsplacering på G och annat smått håller vi på med.
 
Har fredag imorgon, skönt, men på min lediga dag ska jag stiga upp tidigt och besöka min nya arbetsplats. Jag ska även prova min klänning igen, efter att den fållats upp lite och sedan blir det andra ärenden som jag ska hinna med...Fullt på dagsschemat med andra ord, men bara roligt med trevliga ärenden!
 
Ensamkväll ikväll. Paus från gym och promenad idag. Passade på att njuta en stund på ballen efter jobbet istället! Solen och värmen får gärna komma för att stanna nu!
 

sköna värmegrader

Har suttit i solen de senaste dagarna, både hemma och på jobbet. Det blev premiär att äta lunch och ta kaffe ute på jobbet, äntligen :)
Idag är det regnigt, men varmt, balkongdörren är öppen och det känns faktiskt som sommar!!
Besökt gymmet och tagit en långpromenad tillsammans med Johan, skönt med en extra ledig dag. Skogen här bredvid är helt underbar att promenera i, det finns hur mycket vägar och stigar som helst! Igår gick vi dock vilse och var borta i 2 timmar, det var lite för lång promenad direkt efter jobbet utan mat, men idag tittade vi på kartan ordentligt :)

sol

 
Börjar lite smått med mys på ballen..blommor blir det först när vi kommit tillbaka efter semestern, ingen idé att ha en massa blommor som kommer att dö. Lite moln kommer och skymmer solen men en stund ska jag sitta ute i alla fall. Har städat lägenheten, tvättar kläder och har även hunnit med en stadspromenad.
Mitt hjärta kommer äntligen hem ikväll, ska möta honom vid tåget ♥ Svensexan blev lyckad vad jag förstått, kul!

en liten glimt...

ser på tjejfilm och smuttar på ett litet glas rött, mys!
 
Här kommer ett litet tjuvkik på mina skor..
 
 

valborg, jobb, svensexa, städning...

På promenad i idyllen..
Nedan ses stenar som kommer att användas på bröllopet...
Johan pysslade med motorsågen...
 
Lite valborgsbilder. Släkten samlades hos mormor, vi eldade brasa i regn, regnbåge och sol. Snattrade och hade allmänt trevligt. Sedan åkte jag och Johan ut till Bovik och fortsatte eldandet med ett par vänner. Det blev en ganska tidig kväll eftersom vi sen åkte tillbaka till Karlstad dagen efter, på kvällen.
Johan hjälper till att grilla lite marshmallows.
 
 
Jobb två dagar och idag har jag deltagit i städningen tillsammans med bostadsrättsföreningen... Johan blev bortrövad imorse av 4 kompisar som kom kl 06.30. Det var dags för hans svensexa, kul!
Städningen bestod av att kratta en lövlös och fin gräsmatta...hmmm...jag tror städningen var mest för att umgås lite med grannar.. Åt en korv sen och gick jag upp till lägenheten.
 
Jag var och provade min brudklänning igår, den är sååå fin och mina skor passade perfekt, båda paren! Har två par skor som jag kommer att använda...får se om jag sedan bara har det ena paret hela dagen eller om jag byter, men klänningen sys bara upp lite fram så jag kan ha båda skor utan problem trots att de är olika höga :) Jättefina skor! Jag fick dock vänta en evighet i butiken för det var en hel hög med tjejer som skulle prova sina avslutningsklänningar som de skulle ha på balen...flera flickor och deras mammor som hade det ena och det andra att säga...suck... Men, sen blev det äntligen min tur och butiken var stängd!

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0