gulligt på gatan

denna fina snigel hade någon ritat med krita på vår gata här utanför husen. Dessa små saker kan verkligen ge ett leende när man kommer hem från jobbet och är trött.


Nu är det lite mys. Det blir en lugn allhegonahelg i regnet.

inne

En mulen och lite regnig helg, vi kunde se en skymt av solen igår men annars har det varit ett riktigt innesittarväder. Trots det så har vi haft en härlig helg. Gymmet har jag besökt två gånger, har extrem träningsvärk efter passet i fredags och så har det blivit promenader för att passa på att få lite luft. Jag har också läst ut en bok, känns alltid skönt att ha läst ut en bok, det är som ett bevis på att jag kunnat koppla av lite från vardagen.
Imorgon är det en ny vecka igen. Hoppas på att den blir bra.

fredagsmys

jag och min tuss i soffan


lugn

Gästerna har åkt och det är lugnt och stilla i läggan. En trevlig helg med grabbarna på besök. Leia tycker nog att det är skönt tror jag, det är bra med gäster så att hon får träna att umgås med andra människor än oss. Vi har ätit en tidig frukost. Gulle vilar och jag ligger i soffan och tittar på morgonprogrammet på fyran. Städ och tvätt, handla och träna blir det idag i detta regniga väder.

lördagsmys

Leia och Johan myser i soffan.


Stockholm

God morgon! "Diabetes och psykisk ohälsa" dag 2 i Stockholm med min kollega!


väckarklocka

Jag har världens bästa väckarklocka, Leia! Idag får jag tacka henne att jag kom till jobbet i tid. Jag har haft fågelkvitter som alarmsignal under sommaren, så mysigt när solen skiner tidigt på morgonen. Jag har tänkt att jag borde byta för nu sover jag gärna förbi kvittret, vilket hände idag. Men då har jag ju världens bästa katt som vet att jag ska upp så hon höll på jama och trampade tills jag till sist tittade på klockan och insåg att jag sovit lite längre än vanligt. Nu har bytt signal i alla fall!!


full av energi

Vilken rolig dag det var igår!! Det var kul att få köra bakom Samuel Ljungblahd, vilken röst och karisma han har! Hela publiken sjöng med! Det kom säkert in en helt okej peng till Erikshjälpen tror jag :-)
Här är det genrep någon timme innan.


Konsert

Ikväll körar vi bakom Samuel Ljungblahd i Vänersborg. En konsert för Erikshjälpen. Vi åker från Karlstad halv ett och kommer väl hem vid samma tid inatt. Det kommer att bli häftigt tror jag!!

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0