klimpen

Tänk att vi haft vår lilla klimp i drygt 6 månader?! Tiden har gått snabbt, verkligen. Samtidigt som det känns som att hon kom ut igår så är det som att vi alltid har haft henne. Utvecklingen går verkligen snabbt framåt nu med bl.a. försök till att ta sig fram till Leia som håller avståndet från att bli luggad i pälsen. Än så länge är det gröt och olika fruktpureér som är grejen, vanlig mat är trist. Amningen är fortfarande poppis. Vi går på rytmik och sångstunder och det är roligt att se hur intresserad lillan är för sin omgivning, hon undersöker verkligen allt med stora ögon. Lite rädd för folk som kommer nära och för mormor som var och hälsade på, hon fick inte bära. Lillan är väldigt mammig just nu.
En rolig sak som hänt, på tal om utvekling, är att lillan numer gillar att bada. Det är så roligt att se hur hon plaskar i baljan! Sötisen! Vissa saker tar tid att vänja sig vid, som vatten i lillans fall, men det är så kul att se när de övervunnit rädslan och helt plötsligt märker hur kul det är.
 
En vacker fredag med sol. Inga planer för helgen. Ta det lugnt och passa på att umgås med pappan i familjen som annars jobbar och står på.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0