Jobb

Imorse efter frukosten gick vi och gymmade 45 min och sedan promenerade vi en timme. En härlig start på dagen! Verkligen!
 
Har precis fått helg. Arbetade extra idag på jouren. Så det blev en 6-dagars vecka den här veckan. Det gjorde inget i och med att Johan hade planer för em/kvällen.
Det som intresserar mig med att vara jour på vardagen och på helgen/kvällen det är att många faktiskt oroar sig så mycket över sina symtom att de kan resa långt bara för att få svaret "det är ingenting att oroa sig över".
Hur har vi blivit så oroliga? Varför tror folk att de är dödsjuka när de får en förkylning eller ett litet utslag? Kroppen är ju unik på det viset att det händer lite konstiga saker ibland, men det mesta går över, och ofta kan man faktiskt inte förklara varför man har fått ett utslag eller varför man känner sig trött.
Varför har så många svårt att känna sin kropp och lita på signalerna, känner man sig frisk så är man troligtvis frisk! Många vill ha detta svart på vitt, men det kommer vi aldrig att kunna garantera, att en person aldrig kommer att bli sjuk el få en allvarlig sjukdom som t.ex cancer (som så otroligt många är rädda för idag).
Lär känna din kropp! Är något faktiskt fel så lär du märka det! Det går inte att få svar på vad alla små symtom är, kroppen ger oss många frågetecken och så är det bara! Slösa inte onödig energi på att gå och vara rädd för något som du inte vet att du faktiskt har! Lev livet istället, blir du sjuk så får du hjälp!
 
Jag upplever annars att livet för närvarande rullar på och är riktigt behagligt! Det är en hel del på jobbet som kommer men det klarar vi :) Jag trivs otroligt bra i Karlstad och många helger är inbokade med trevligheter!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0