tar igen

Dålig uppdatering denna vecka. Det har varit mycket på jobbet. Långa dagar. Har arbetat med ett kvalitetsregister, ett demensregister. Men nu är det i alla fall klart så långt att jag inte behöver stressa med det.
 
Idag har vi hoppat över kärr, sprungit på smala stigar i skogen och blivit helt dyngsura om fötterna. Vi har letat stolpar. "Friska Grums" grejen. Vi har fått ihop en hel del. Flera svåra som finns långt inne i skogen. Två timmar var vi ute idag. Bra motion! Hoppas verkligen att den lata Grumsbefolkningen ger sig ut och letar stolpar, det ger frisk luft, vacker natur och superbra motion när det är hopp över diken, smala stigar och berg som man ska ta sig över.
Det är tur att vi bor ensamma högst upp och kan sprida ut våra blöta saker ute i trapphusets hall, slippa ta in allt grus och halva skogen! Det hamnade i tvättmaskinen direkt sen, naturligtvis :)
 
 
Annars fortsätter jag med att försöka få inspiration och ideér till det kommande bröllopet. Köpte en fin bok från Panduro i onsdags. Älskar Panduro!! Har bläddrat i deras katalog och blivit riktigt pysselsugen!
 
 
Vår surdeg håller på att jäsa. Vi får se om det blir något utav den lilla bäbisen. Haha...att hålla på med en surdegsgrund är som att hålla koll på ett barn och hålla på mata den hela tiden. Men jag hoppas det blir ett gott bröd också!
Surdegsgrunden i glasburk.
 
Bröd på G...
 
Har torkat en massa svamp också. Nu är det en hel del i frysen och på hyllan i glasburkar så nu får det vara nog med svamp :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0