Sååå....

Har återvänt till Åbo. Ska vara här endast denna vecka. Sedan ska jag tillbaka till Åland på praktik, på barnrådgivningen. En intensiv vecka med långa skoldagar och sena kvällar med packning och sortering på schemat.

Resan till Grums var lång. Vägarna var bra men det var ganska obehagligt när det var mörkt på vägarna, vi startade färden kl 05 svensk tid så det var kallt och mörkt. Ganska lite trafik som turen var. Men resan gick bra, gulle är en trygg chaufför. Det var läskigt när vi körde om långtradare och snön yrde upp och skymde sikten...hujjj...det var väl det värsta.

Grums är en liten ort, by, stad. Vi kommer att bo i ett trevligt område i en mysig lägga. Den var faktiskt mysig, vilket jag blev glad över. Det enda som behövs är nya tapeter på ett par väggar där den är förstörd, men annars allt OK! Bara att flytta dit och börja det nya livet...haha...Tur att Karlstad finns nära (20km) för det är en fin stad som har mycket affärer, bio och annat, vi åt lunch där före vi körde tillbaka. Har man tråkigt i lilla Grums så kör man in till Karlstad, blir perfekt!

Ja, så på torsdagen körde Johan 65 mil. Han fick kramp i benet mot slutet och när vi närmade oss Uppsala igen var det lite bilar i diket, men vi klarade oss bra! Lite möra efter den långa dagen men oerhört nöjda!

Helgen har varit mysig med promenader i det vackra vädret, vi har firat min syster som fyller år idag och bara slappat.

Får panik emellanåt, all stress med skola och flytt, framtiden m.m. men sen tänker jag på hur bra allting kan bli och paniken blir till en spänd förväntan :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0