tiden

Sommartid- jag märker ingen egentlig skillnad. Bara igår när jag vaknade så var ju klockan en timme mer än innan, men det var allt i reaktionsväg. Känns skönt med sommartid, kanske för att det just heter sommar+tid och man vet åt vilket håll man är påväg.

Tiden går snabbt när man jobbar! Har nu suttit tre timmar framför datorn, man kommer framåt, lite åt gången men det är ändå åt rätt håll - mot slutet.

Byter lakan idag - härligt att komma hem på onsdag och ha rent och fint!

Idag ska jag då bara vara hemma och jobba, tvätta och packa inför resan till Stockholma ikväll. Ska även hinna och träna med Jenny på eftermiddagen. Färjan går kl 21 ikväll och vi är framme i Sthlm tidigt imorgon bitti. Efter lite strosande, fika och lunch blir det bussen till Grisslehamn och vidare till Åland. Mamma hämtar oss kl 18 från båten, vi äter middag hos henne i Hammarland och sedan skjutsar hon oss in till stan, hem till Johans familj. Där spenderar vi kvällen och halva natten för att sedan ta oss till Långnäs och ta båten över till Åbo igen. Framme och tillbaka i Åbo och lägenheten kl 08 på onsdag morgon. Säkert pigga och fräscha :)

Det ska bli skönt att komma bort lite, fastän det är en väldigt kortvarig och intensiv liten tripp. Har sedan fullt schema på onsdag, men inget jobbigt som turen är!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emelieisaksson

det är de små tingen som gör livet värt att leva

RSS 2.0